Private ThoughTS vol.045 – Ikrek X Cruisin afterparty

Private ThoughTS vol.045 – Ikrek X Cruisin afterparty

Private ThoughTS vol.045 – Ikrek X Cruisin afterparty
június
3
szombat 23:30
Koncertterem

Private ThoughTS vol.045 – Ikrek X Cruisin afterparty

  • Elektronikus

Minden jó, HAJÓ a vége...

Természetesen most sem ér véget az Ikrek X Cruisin buli az Európa hajón 22:00-kor! Évek óta elmaradhatatlan kiegészítője a szülinapi mókának a PETER MAKTO ALL NIGHT LONG exkluzív 6 órás szett!

A legendás PRIVÁT GONDOLATOK / PRIVATE THOUGHTS mix sorozat – mely a Peter Makto szülinapi bulik zenei összegzésévé és az egész éjszakás fellépéseinek védjegyévé vált –, a mélyebb gondolatokat érintő tartalmával egyedülálló az ország e-zenei történelmében.

A tavalyi teltházas exkluzív Peter Makto 6 órás szett legalább akkora sikert aratott, mint a nappali menet. Az önfeledt ünneplés és örömzenélés idén is folytatódik tovább az A38-on a Privát Gondolatok Vol.045 állomásával, mely ebben a formában évente csak egy alkalommal kel életre.

Ilyenkor az ünnepelt még mélyebbre megy önmagában és jobban szabadjára engedi a belső alkotói ént, 6 órán át eggyé válik a közönséggel és a dj pulttal.

A PRIVATE THOUGHTS nem hasonlítható össze semmilyen más Peter Makto fellépéssel és szettel. A hosszú zenei építkezés során lehullanak a falak az alkotó és a közönség között. Őszinte betekintést nyerünk egy kreatív elme és egy bonyolult lélek csapongásaiba, melynek minden pillanata valós érzelmektől átitatott zenei ábrázolással jelenik meg a hangfalakon keresztül.
Az elmúlt év történéseit elemezve idén is minden műfajból kapunk bőven bemutatót, nem maradhatnak el a régi legendás zenék sem, továbbá biztosan több Organic, Deep és Progressive House lesz a műsorban, hitelesen követve Peter Makto zenei evolúcióját! Mindezt egy egész éjszakát átívelő történetben elmesélve.

A korábbi Dandy, majd később Peter Makto / Ikrek Éjszakája szülinapi bulik 19 éve töretlenül és kivétel nélkül teltházzal dübörögnek! A nappali bulink is rekord idő alatt lesz SOLD OUT és esélyes, hogy ez a buli is hamar teltházas lesz. Javasoljuk, hogy időben biztosítsd be a helyed a parketten!

Egy újabb életre szóló élménnyel készülünk, melyben meghatározó szerepet kap a zene mellett DIGITALISTIK VISUAL formabontó és elmét a világűrbe repítő egész éjszakás műsora!

Ez az az esemény, ami lehetőséget ad azoknak, akik lemaradtak a nappali hajós buliról vagy csak este tudnak csatlakozni, és ami megőrzi az Ikreknek azon hagyományát, ahol a szülinapos hosszabb szettben foglalja össze az éveket vagy csak az elmúlt 365 nap eseménydús sztorijait.

START: 23:30 – így a Cruisin X Ikrek Daytime Boat Party után lesz lehetőségetek egy kicsit pihenni, enni, átöltözni.
Találkozunk június 3-án!

Line up:
Peter Makto all night long / all boat long

Jegyek / Tickets: https://bit.ly/PRIVATE_THOUGHTS_45
Early bird: 3000 Ft
Elővétel I.: 3500 Ft
Elővétel II.: 4000 Ft
Elővétel III.: 4500 Ft

Esemény a facebookon

A helyszín