Programjaink a hatályos jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak.

Éttermünk kedden 14:30-kor, szerdán 16:00-kor, csütörtökön 15:30-kor zár.

New Level Empire, vendég: OliverFromEarth

New Level Empire, vendég: OliverFromEarth

New Level Empire, vendég: OliverFromEarth
november
19
péntek 20:00
Koncertterem

New Level Empire, vendég: OliverFromEarth

  • Pop

Nyolcadik születésnapját ünnepli idén a New Level Empire! 2013-as indulásuk óta 3 nagylemez, 18 klip, 3 fesztivál dal és számtalan rádiós sláger született. The Last One, Son of the Sun, Valahol, Szerteszét, Belédfulladnék, Valódi, Megtörténtünk, Újra úton…Csak pár dal a zenekar repertoárjából. Többek között készítettek dalt Horváth Boldival, a Republic-kal, Wolf Katival és Majkával is.

Az elektronikus alapokon nyugvó ötös fogat minden ősszel egy nagy szülinapi koncert keretein belül ünnepli meg magát és közönségét. Idén november 19-én az A38 ad otthont a különleges estének, melyen a legnagyobb slágereik mellett elhangzanak a ritkán hallható szerzemények, különleges átdolgozások, meglepő performanszok és ahogy tőlük megszokhattuk; lesz pár meglepetésvendég is!


Esemény a facebookon

New Level Empire

A vokálos, modern dance stíluson nyugvó New Level Empire egy live act formáció, mely hangszeres megoldásokkal, így gitárral, billentyűvel és elektromos dobbal hivatott életre kelteni az elektronikus zenét. 2013 őszén állt össze a banda jelenlegi formája. A zenekar alapítója és dobosa, az underground és mainstream techno dj; Nyújtó Sándor „Newl”, billentyűse és egyben a poppalettán tevékenykedő, dalszerzőként dolgozó; Krajczár Péter „Krash”, dj-je az egyedi stílust képviselő Mayer Petra „Shizuka”, akit a Petőfi rádió lemezlovasnőjeként ismerhetünk, frontembere pedig a rock alapokon nevelkedett, akusztikus projektjét is dédelgető dalszerző-szövegíró-énekes-gitáros Ujvári Zoltán Szilveszter „Zola” személyében. A banda tagjai a hazai popélet különböző területeiről érkeztek, így – saját bevallásuk szerint – talán pont ebben rejlik az izgalmas csapatmunka. Első közös stúdiómunkájuk eredménye a „The last one”, mellyel bekerültek a Dal 2014 c. műsorba és egészen a döntőig meneteltek. A dalt 2014 októbertől az országos és nagyobb rádiók (Class FM, Music FM, Petőfi) kiemelt rotációba helyezték, a klipet pedig a zenei tv csatornák is (VIVA TV, One Music Channel) játszották. 2014 tavaszán jelent meg a „Wanna get over” daluk és a hozzátartozó klip. Nyáron a Magyar Kézilabda Szövetség felkérte a zenekart, hogy készítse el a 2014-es Női Kézilabda Európa-bajnokság dalát. A kézilabdás lányoknak és a szurkolóknak írt „Hold your hands so high” októberben debütált. A zenekar májustól folyamatosan koncertezett a nyári szezonban, ősszel pedig befejezték első nagylemezük munkálatait. A Dal 2015 műsorba a „Homelights” c. dalukkal jelentkeztek, mely bemutatkozó nagylemezük címadója is egyben. 2015 tavaszán aztán debütált Son of the Sun daluk, melyben a Kelemen Kabátban frontembere; Szerecsenkirály is közreműködik. A dal a tavalyi SZIN hivatalos fesztiváldala lett.  A zenekar 2016-ban sem tétlenkedett:  a tavasszal megjelent új kislemez, a Valahol, a zenekar első magyar nyelvű dala, amely az év első felében a leggyakrabban játszott felvétel lett az összesített hazai rádiós játszási listán.

Linkek

Galériák

  • New Level Empire
    2

A helyszín