Napokon, Wrong Side of the Wall, Ersch

Napokon, Wrong Side of the Wall, Ersch

Napokon, Wrong Side of the Wall, Ersch
szeptember
19
szerda 20:00
Koncertterem

Napokon, Wrong Side of the Wall, Ersch

Három kiváló, sodró energiájú zenekar, amelyek a rock'n'roll legpörgősebb, legzúzóbb és legpimaszabb oldalát hozzák, amellyel egyszerre szíven találnak és gyomron vágnak.

Napokon

A zenekar a kísérletezésben érzi igazán jól magát, így tíz éves fennállása alatt összetéveszthetetlen, valóban egyéni hangot érlelt, s játszik egyfajta art-rockot, melyben emelkedés és zuhanás különös ívekkel váltakozik.

A sokéves közös munka eredménye: sajátos stílus, melyben a hetvenes évek pszichedéliájának árnyalatai és napjaink muzsikáinak hatása egyaránt fellelhető. Nem foglalkoznak stílusbéli korlátokkal, csak a kezeik között születő zene érdekli őket.

Jó pár zenei tehetségkutatón szerepeltek sikeresen, a legjelentősebb ezek közül az volt, amikor 2008-ban hazahozták Bécsből az International Live Award magyar fődíját.

Feledhetetlen pillanat a Napokon történetében, amikor 2010 nyarán egy rádióműsorban spontán találkozásból közös muzsikálás született a világhírű hegedű virtuózzal, Lajkó Félixszel. Az erről készül tfelvétel a Youtube-on is megtekinthető.
 

Napokon:
Kacsoh Dániel - ének
Ratkóczi Huba - gitár
Egri Gábor - gitár
Kolozsi Péter - basszusgitár
Mózes Zoltán - dob

Galériák

  • Napokon
    1

A helyszín