CAFe Budapest Festival and A38 Ship pres.

Mezzoforte (ISL) - 40 years anniversary tour

A gejzírek hazájának legforróbb jazz-funk formációja, a Mezzoforte idén ünnepli fennállásának 40. évfordulóját.  Az évforduló jegyében adnak nagyszabású ünnepi koncert Cafe Fesztivál keretében a Hajón!

Mezzoforte (ISL)

A gejzírek hazájának legforróbb jazz-funk formációja, a Mezzoforte idén ünnepli fennállásának 40. évfordulóját. Az együttes negyedik albuma (Surprise Surprise) 1983-ban meghozta a nemzetközi áttörést, az izlandi zene előbb Nagy-Britanniában, majd szerte Európában népszerűvé vált. Az album legnagyobb slágerének (Garden Party) köszönhetően a Mezzoforte neve végérvényesen összefonódott a táncolható, könnyed, funkos jazzhangzással.

A tagok szerényen nyilatkoznak sikerükről: szerintük egyszerűen az izlandi elszigeteltség adott nekik több időt arra, hogy saját dallamviláguk karakterével foglalkozhassanak. Generációk nőhettek fel a zenekar elsőre megjegyezhető melódiáin, amelyek most, tíz év után ismét az A38 Hajón szólalnak majd meg egy tematikus, az e1gész karriert felölelő klubkoncerten.

Felállás:
Fridrik Karlsson - gitár
Johann Asmundsson - basszusgitár
Eythor Gunnarsson - billentyűs hangszerek
Gulli Briem - dob
Jonas Wall - szaxofon,
Koós-Hutás Áron - trombita

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.