Luxfunk Radio Party

Luxfunk Radio Party

Luxfunk Radio Party
június
15
szombat 23:00
Tetőterasz

Luxfunk Radio Party

  • Hiphop, Funk, Soul

2009-ben indult a Luxfunk Radio. 16 év alatt rengeteg élményt tudhatunk magunk mögött, de talán a legfontosabb, hogy miközben igyekeztünk folyamatosan fejlődni, aközben emberek nappalait és estéit, éjszakáit tettük szebbé. Nem egyszer küzdöttünk a túlélésért is, a magasságok és mélységek egyaránt erősítették csapatunkat és a hűséges, kitartó közösséget. Büszkék vagyunk arra, hogy a Luxfunkerekre, az igazi Funky-arcokra 16 év után is mindig ugyanúgy lehet számítani mint a kezdetek kezdetén.

A Luxfunk Radio Funky Party-sorozata másfél évvel fiatalabb mint maga a rádió, és már szinte történelme van: baráti kapcsolatok, szerelmek, házasságok születtek e közösségen belül. Sokan vannak, akik úgy járnak ma ezekre a bulikra, hogy harmincas éveiket taposva velünk voltak az induláskor a legelső bulikon, itt ismerték meg szerelmüket, ma pedig gyermekük vagy gyermekeik mellől indulnak el este a Luxfunk Party-ra, házasokként.

Büszkék vagyunk a sztorinkra, és a hallgatóink, vendégeink sztoriaira, amiket a mai napig kapunk, olvasunk, meghallgatunk, amikor megosztjátok velünk, hogyan találtatok ránk, hogyan lett része a Luxfunk a hétköznapjaitoknak, vagy éppen miként húzott ki valakit egy lelki válságból az, hogy csak úgy vagyunk. Büszkék vagyunk a Luxfunk közösségre. Július 21-én ismét Benneteket fogunk ünnepelni, nem magunkat.

Ti vagytok a Luxfunk: az igazi Funky-arcok.

Az ország legnagyobb Funky közösségének szeánszain felnőtt Funky-rajongók buliznak. A Luxfunk Party-kon a 35-55-ös korosztály a ’70-es és ’80-as évek Funk és Soul nagyjaira, a ’90-es évek és az ezredforduló old school Hip-Hop és Rnb kedvenceire nosztalgiázhat. A minőségi fekete zenére a Luxfunk Radio DJ-i nyújtanak garanciát. Húszfős lemezlovas csapatunkból a 16. szülinapon kimondottan klasszikus Funky stílussal készülve DJ Taylor és DJ Deza gondoskodik a hangulatról.


A helyszín