A38 Pesti Est 25 Tetőterasz

Lóci Játszik, vendég: Telma Lincoln & Minimyst

A szuper-vicces, szuper-sármos, szuper-profi Lóci játszik és zenekara ismét lecsap minden szívre nagy sikerrel! Az estét felvezeti a Telma Lincoln & Minimyst!

Lóci játszik

A Lóci játszik egy egyszemélyes, storyteller-jellegű produkcióból nőtte ki magát először duóvá, majd egy hétfős zenekarrá. Minden dal magán hordozza a lecsupaszított, akusztikus gyökerű megszólalás sajátosságait: kidolgozott, erőteljes gitárszólam, izgalmas szövegvilág, finom de hangsúlyos zenei kiegészítések.

Felállás:
Csorba Lóci - basszusgitár, ének
dr. Dobozy Ágoston - zongora
Fülöp Bence - gitár
Fábián Tibor - dob
Seress Bence - szaxofon
Rácz Dániel - trombita

Telma Lincoln & Minimyst

Minimyst nevét a közönség és a zenei szakma  debütáló "downpop" slágere (Birdhouse - 2014) révén ismerhette meg.  A dalt a Petőfi rádió is előszeretettel játszotta, melynek sikere gyorsan kiadói szerződéshez juttatta a név mögött álló dalszerző/producer/énekes Mészáros Istvánt. Az első nagylemez (Hard Water c.) dalainak hangszerelése folyamán - további zenészek bevonásával  - az eredetileg "one man" projekt zenekarrá alakult.

A már harsányabb, az elektronikát gitárzenével elegyítő élő megszólalást a lemezen szereplő fonogram és artisjus díjas Jónás Vera és - a Neo zenekarból is ismert - Manoya erősítette, mindkettőjük előszeretettel közreműködött a nagyobb Minimystkoncerteken.
A Minimyst dalaihoz sokszor elengedhetetlen női orgánumot és attribútumot 2017-ben már a formációban állandó közreműködőként szereplő magyar anyanyelvű, de ghánai származású soul/funk énekesnő Telma Lincoln testesíti meg a koncerteken.

A zenekar tagjai
Telma Lincoln: ének
Mészáros István ének, gitár
Szabó Bálint: gitár
Benedetti Péter: basszusgitár
Benedek Tamás: dob

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.