A38 Tetőterasz

Bankrupt, The Somersault Boy

Két erőteljes, vidám, felszabadító zenekar üvölt bele a remek kora nyári hangulatba a maguk és a közönség örömére ezen az estén. 

Bankrupt

A több, mint két évtizedes múltra visszatekintő Bankrupt a fő csapásvonalnak nevezhető Ramones-féle dallamos punk rock mellett olyan slágerekkel is büszkélkedhet, mint a Tövisházi Ambrussal felvett, surf rockos Lee Marvin. A nemrég egy olasz második gitárossal bővült zenekar teljesen megújult, nagyrészt magyar nyelvű műsorral készül erre a koncertre. Ez részben a tavaly megjelent Kívülállók album anyagára, részben az azóta készült új számokra épül, amelyek közül néhány remélhetőleg már a koncert előtt hallható lesz online.

The Somersault Boy

A magyar-finn Somersault Boy otthoni zenebarkácsolásként indult 2009-ben, 2012 óta viszont rendes zenekarként működik. Az önmagát sickpopként aposztrofáló zenekar a punk és a powerpop határán mozog, első lemezüket több EP után 2014-ben jelentették meg How To Do A Somersault címmel. A Somersault Boy tavaly kicsit csendben volt, 2017 májusában viszont érkezik a második lemez, amely kicsit infantilisebb és agresszívebb lesz az előzőnél.

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.