Kistehén 15 - Előszilveszteri Koncert, vendég: Mongoose Limit

Ünnepeljetek együtt a 15 éves Kistehénnel, az A38 Hajón. Idén egy fergeteges „Best of Kistehén” bulival készül számotokra a zenekar. Ismert slágerek, kultikus dalok, erős szövegek, húzós ritmusok. Az ütős hangulat és a tartalmas este garantált! Gyertek, és hangolódjatok át Karácsonyról Szilveszterre egy erős Kistehén flashsel!

Kistehén

A Kistehén zenekar sokszínű hangzásvilágával, impulzív energiájával, dallamos gitármuzsikájával meghatározó része a magyar alternatív zenei palettának. Karcos, kemény, és mondanivalójában gazdag szövegvilága miatt is egyedi színfoltja a könnyűzenei életnek, és játszási célpontja a rádióknak. A zenekar állandó fellépője fesztiváloknak, és a határon túli magyar lakta területeken is jelentős sikert tudhat magáénak. Számos díj és külföldi meghívás mellet, a zenekar 2013-ban elnyerte a Transilvanian Music Awards - on az "év alternatív együttese" címet is Erdélyben. A zenekar határon túli fellépései mellett lemezmegjelenéssel és koncertekkel is beindította angliai tevékenységét. Az idei évben egy különleges „Best of Kistehén” koncertsorozattal ünnepeli meg 15 éves fennállását, és elkötelezett közönségét.

A zenekar tagjai
Kollár-Klemencz László – gitár, ének
Vajdovics Árpád – bass, vokál
Bujdosó János – gitár, vokál
Jancsovics Máté – dob
Weil András – billentyűk, vokál
 

 

Mongoose Limit (HU)

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.