Sajnálattal értesítjük közönségünket, hogy a kihirdetett veszélyhelyzet miatt határozatlan ideig halasztásra kerülnek a programjaink, az A38 Hajó egyik helyszíne sem tud közönséget fogadni.
Nagy erőkkel dolgozunk az érintett eseményeink újraütemezésén. A legfontosabb mindenki egészségének védelme, vigyázzatok magatokra és egymásra!

Új időpont: Kensington (NL), DLRM

Új időpont: Kensington (NL), DLRM

Új időpont: Kensington (NL), DLRM
2021. március
28
vasárnap 19:30
Akvárium NagyHall

Új időpont: Kensington (NL), DLRM

Újra Budapesten a Kensington az A38 Hajó szervezésében! Korábbi teltházas fellépéseit követően a holland négyes legújabb albumával érkezik az Akvárium Klub Official NagyHalljába 2021. március 28-án. A novemberben megjelenő Time a zenekar szerint az előzőeknél mélyebb lemez, amit a a nagyvárosi zajtól távol, egy erdei elvonulás során írtak meg Kanadában.

Az egyszerre könnyed és himnikus indie rockjáról híres utrechti formáció 2010-ben adta ki első, Borders, majd 2012-ben második, Vultures c. albumát, de a 2014-ben megjelent Rivals bombasikere után kerültek be igazán a köztudatba. Legutóbbi lemezük Control címmel, 2016-ban jelent meg.

Többször jártak már Magyarországon az elmúlt években, játszottak a Sziget és a Strand fesztiválon, Budapest legnagyobb klubjaiban már visszatérő vendégnek számítanak. Nem mellékesen a tagok imádják Magyarországot, ezt a Done With It videóklipjével is bizonyították, amelyet itt készült felvételekből vágtak össze. A november 15-én megjelenő Time dalait a márciusi koncerten már jól betanulva, teli torokbóól énekelhetjük a korábbi slágerekkel együtt.

Az estét a budapesti DLRM koncertje nyitja.

Jegyek csak az A38 Hajó honlapján és jegypénztárában kaphatók.


Esemény a facebookon

Fellépők

Galériák

 • Kensington
  6
 • DLRM
  1
 • Kensington (NL) @ Akvárium NagyHall

  13
 • Kensington (NL), Minimyst

  13
 • Kensington (NL) Hello Hurricane

  21
 • Pesti Estek: DLRM, IFI

  42

A helyszín

Akvárium NagyHall