Irie Maffia 13. születésnapi koncert

Irie Maffia 13. születésnapi koncert

Irie Maffia 13. születésnapi koncert
március
15
csütörtök 20:00
Koncertterem

Irie Maffia 13. születésnapi koncert

 • Hiphop, Funk, Soul
 • Reggae

Hatalmas bulival ünnepli 13. születésnapját az A38 Hajó színpadán Magyarország egyik legjobb koncertzenekara, a soktagú, reggae-t, dancehallt, hiphopot és funkot egyedi módon ötvöző, nagyszerű énekes-rapperekkel megáldott Irie Maffia! 

Esemény a facebookon

Galéria

Irie Maffia

A 2005-ben alakult Irie Maffia rövid idő alatt az egyik legjobb magyar koncertzenekarrá nőtte ki magát, mára a fesztiválok nagyszínpadain és a legnagyobb klubokban láthatjuk őket országszerte. De játszottak már Robbie Williams, Wiz Khalifa és Snoop Dog előtt is. Nem csoda, hiszen a reggae, hiphop, rock és funk határait egymásba mosó banda igazi supergroup: nem csak a 4 frontember – Sena, Columbo, Kemon és Busa -, de a mögöttük álló zenekar is jócskán letett már a hazai és a nemzetközi zenei élet színpadára.

Az Irie Maffia népszerűségét olyan mérföldkövek is bizonyították, mint a 2013-ban megjelent Nagyon jó lesz lemez bulislágerei, a 2016-ban a Sziget himnuszának választott Easy As One Two Three, vagy a Bajnok című számuk sikere – ez utóbbi nemcsak a hazai sportolók körében vált népszerűvé, hanem a Bátor Tábor 15 éves Behind the Clouds kampányának is része volt.

A 2017/18-as évben a zenekar kezdeményezésére Wake Up című új slágerük egy különleges kampány címadója lett: a Semmelweis Egyetemmel, az Apáczai Csere János Gimnáziummal és az Országos Mentőszolgálattal összefogva az ország gimnáziumait járják és ezidáig már több, mint 1000 diákot tanítottak meg a hivatalos újraélesztési protokollra.

Galériák

 • Irie Maffia
  8
 • Irie Maffia exkluzív lemezbemutató koncert

  2013. március 23.

  21
 • Irie Maffia, 7. szülinapi koncert, Beat Dis

  2012. március 23.

  49

A helyszín