Herobust (US), Dublic, B'Andre, Skrude, Sammie Beats

Herobust (US), Dublic, B'Andre, Skrude, Sammie Beats

Herobust (US), Dublic, B'Andre, Skrude, Sammie Beats
október
13
péntek 23:30
Koncertterem

Herobust (US), Dublic, B'Andre, Skrude, Sammie Beats

További jegyek a DRK üzleteiben kaphatók (Westend, Andrássy 33., Aréna Plaza)

  • Elektronikus

Az Atlanta-i bass music géniusz Herobust elképesztően ütős és jellegzetesen "déliesen koszos" hangzásával és szettjével átszakít minden gátat és felszabadít mindenkit kitűnő honi producerek társaságában.

Next Level presents:

Friday The 13th w/
Herobust (Owsla, Mad Decent / USA)

LINEUP:

✭ HEROBUST (Owsla, Mad Decent / USA)
♫ http://tinyurl.hu/SGzt/

✭ DUBLIC (Next Level / HU)
♫ https://mixcloud.com/dublic

✭ B'ANDRE (Next Level / HU)
♫ https://soundcloud.com/bandre

✭ SKRUDE (Next Level / HU)
♫ https://soundcloud.com/skrude

✭ SAMMIE BEATS (Next Level / HU)
♫ https://soundcloud.com/sammiebeats

Dublic

Sokoldalú, változatos zenei ízlés, stíluskavalkád jellemzi a Dublic zenei világát, amelyet leginkább az electro house, hiphop, dubstep, funk, grime és breaks gyökerei táplálnak, de szettjeikben mindig megjelennek az éppen legaktuálisabb zenei stílusok is, legyen szó trap-ről, twerkről, bass house-ról vagy technóról akár.

A Dublic ikrek DJ Palotai Jövőzene című legendás Tilos Rádiós műsorában nevelkedtek. Az eddigi évek során rendszeresen felléptek Rewind, Thrasher, Kollektiva, Ninjabreakz, Future Music, FeelGood, Next Level, Bladerunnaz szervezésű partikon és megfordultak Budapest legnagyobb klubjaiban is, az Akváriumban, a Studio-ban, a Dürerben, vagy éppen az A38 Hajón. Az elmúlt években szinte az összes jelentős magyar nagyvárosban jártak headliner-ként, csakúgy, mint a legnagyobb hazai és közép-kelet európai fesztiválokon: Sziget, VOLT, Balaton Sound, Electric Castle, Strand, Green Future stb.

2014 óta a Petőfi Rádió rezindensei, ahol havi rádióműsoruk van. Emellett állandó fellépők a budapesti Next Level bulisorozaton, amely havonta kerül megrendezésre az A38-on és az Akvárium Klubban.
Eddigi pályafutásuk során olyan nemzetközi nevekkel játszottak már együtt, mint a Knife Party, Marshmello, Jauz, Dillon Francis, Baauer, Flosstradamus, Yellow Claw, Troyboi, Wiwek, Hucci, Feed Me, a Foreign Beggars, Flux Pavilion, Borgore, a Zeds Dead, a Stanton Warriors, Krafty Kuts, Dub FX stb.

Galériák

  • Dublic
    Dublic
    2

A helyszín