Henri Gonzo, Fabergé Falls (FR), Blank and The Nothing (CZ)

Henri Gonzo, Fabergé Falls (FR), Blank and The Nothing (CZ)

Henri Gonzo, Fabergé Falls (FR), Blank and The Nothing (CZ)
augusztus
6
szombat 20:00
orr stúdió

Henri Gonzo, Fabergé Falls (FR), Blank and The Nothing (CZ)

  • Pop
  • Rock

Henri Gonzo

Henri Gonzo multiinstrumentalista zenész, aki a Fran Palermo frontembereként vált mindenekelőtt ismertté. Sokoldalú tehetség, aki számos művészeti ágban otthonosan mozog, filmzeneszerzőként is tevékenykedik, emellett fesztivált szervez és grafikai munkáival is találkozhatunk. Ezúttal énekes-dalszerzőként, saját szerzeményeivel varázsolja el a hajó közönségét.

  

Fabergé Falls

A Tame Impala által abszolút nem befolyásolt zenekar, a Fabergé Falls egy Kevin Parker hasonmás köré gyűlt össze 2021-ben.

Komolyabbra fordítva a szót, ők egy pszichedelikus rockegyüttes Párizsból.

A színpadon nagy a valószínűsége annak, hogy kimonóban vagy strandtörölközőben lesznek felöltözve, hogy az énekes papucsban és a basszusgitáros napszemüvegben lesz, mert már erősen hiszi, hogy rocksztár.

Szettlistájuk groovy és trippy pillanatok keveréke, rengeteg synth wave-vel, dob kiállásokkal és gitárszólóval.
Első kislemezük a Nothing Tastes The Same címmel jött ki, ami videót is kapott, amely minden platformon megtalálható.

  

Blank and the Nothing

A BATN egy alternatív rockegyüttes, amelyre nagy hatással voltak az 1970-es, 80-as és 90-es évek rockzenéi. A zenekar sajátos énekstílusa különösen figyelemre méltó, amely hasonló az Alice In Chains által használt énekharmonizációhoz.

A 2021-ben Prágában, Csehországban alakult BATN az Egyesült Államokból, Németországból, Oroszországból és Törökországból származik. Egy igazán nemzetközi felállás, amely továbbra is megőrzi a cseh szellemet.

A BATN szettlistája a pop rock himnuszok és az emberi képzelet legsötétebb helyeire való lehangoló ereszkedés keveréke. A BATN zenéjét és előadását egy szóval jellemezhetjük: „intenzív”.

A banda kiadott egy kislemezt „I Can’t Let You Go” címmel, és elhozza az Oblivion néven debütáló EP-jét, amely 2022. augusztus 6-án jelenik meg.

  

Esemény a facebookon

A helyszín

orr stúdió