hari_drama, Smooth Monkey (AT)

hari_drama, Smooth Monkey (AT)

 hari_drama, Smooth Monkey (AT)
szeptember
24
szombat 20:00
Koncertterem

hari_drama, Smooth Monkey (AT)

  • Jazz

hari_drama

A hari_drama egy 2021-ben alakult művészeti kollektíva, rövid múltja ellenére viszonylag gyorsan tört magának utat a budapesti underground zenei életben, az idei nyáron már megfordultak több hazai fesztiválon. Koncertjeiket egy robbanékony, improvizatív élmény jellemzi, bátran merítenek a világ minden tájáról energiát. A Zenekar rotációs tagságú, különböző szemléletű-hátterű személyek alakítják, akik rendszeresen próbálják ki magukat szerteágazó hangulatokban.
a Giliszta, Hakumba, TPSRPRT, Osaka Crack, WAVY,  és egyéb zenei projektek egyes tagjai rendszeresen közreműködnek.
a hari_drama szellemeket idéz a múltból, jövőből és azzal igyekszik egy mánikus utopisztikus lázálomba ringatni a közönséget.

Smooth Monkey (AT)

A Smooth Monkey egy olyan banda, amelyet csak egyszer látsz egy élet során. A műfaji korlátok nélkül és a világ különböző előadóival való állandó kombinációk mellett az „AnV” és „Big P” néven ismert két fő előadója minden tekintetben megbontja a zeneelméletet. A Smooth Monkey remekműveibe keveri az alternatív hiphopot, az RnB-t, a funk-ot, a soult, a pszichedelikust, a rockot, a popot és sok más kategóriát. „Minden a hangon múlik” – ahogy szeretik mondani.

Egy biztos: a Smooth Monkey-val a színpadon soha nem maradsz le a gyönyörű hangulatról, a lenyűgöző pillanatokról és a felejthetetlen élményekről. Legyünk mindannyian részesei ennek az utazásnak.

Esemény a facebookon

A helyszín