ajsa luna // THEFOUR fashion show

ajsa luna // THEFOUR fashion show

ajsa luna // THEFOUR fashion show
március
14
kedd 20:00
Koncertterem

ajsa luna // THEFOUR fashion show

Március 14-én ismét felülünk a trendhullámra: ezúttal gyönyörű lírai, elektropop dallamokkal megtűzdelt divatbemutatóval folytatjuk Zene x Látvány programsorozatunkat.

Kik lépnek majd a kifutóra?

A THEFOUR márka az AW23/24 kollekciójával már meghódította a Budapest Central European Fashion Weeket, ezen az estén pedig az A38 közönségének is betekintést engednek multikulturális látásmódjukba. A tervezőpáros tagjai ugyanis teljesen eltérő gyökerekkel rendelkeznek: Marci a vajdasági Bezdánban született, míg Anett ghánai felmenőkkel büszkélkedhet. Ez a fajta sokszínűség mind az anyagválasztás, mind a szabásvonal tekintetében visszaköszön az általuk tervezett outfiteken.
Az este folyamán a konceptuális streetwear márka bemutatóját az angyali hangú ajsa luna performansza foglalja keretbe. Az énekesnő fiatal kora ellenére már kiforrott stílussal rendelkezik: hangzásában és vizuális esztétikájában egyaránt a mesék csillogó, idealizált világát idézi meg.
Az esemény jelszava egyértelműen az önkifejezés lesz: gyere, és légy részese te is ennek a különleges együttműködésnek!

Műsorvezető: Hegyi Dóri (OHNODY)

Kapunyitás: 19:00
Program: 20:00 - 21:30
Jegyek hamarosan!

Az ülőhelyek száma limitált, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

Esemény a facebookon

Galéria

A helyszín

Hajógyár

A Hajógyár x A38 sorozat fő célkitűzése, hogy elősegítse a kortárs művészek közötti együttműködést és a koprodukciók által összekapcsolja, közelebb hozza egymás...