Guts (FR), Bosq (USA), Captain Planet (USA)

Guts (FR), Bosq (USA), Captain Planet (USA)

Guts (FR), Bosq (USA), Captain Planet (USA)
május
28
szombat 23:00
Tetőterasz

Guts (FR), Bosq (USA), Captain Planet (USA)

  • Elektronikus
  • Hiphop, Funk, Soul
  • Reggae

Friss atlanti hangulatot hoz a Hajóra BOSQ-kal, aki Bostonból emelkedett ki afrobeat és latin groove ihlette disco-funk ütemeivel. Érkezik még CAPTAIN PLANET, egy reneszánsz ember, a Gumbo Funk közvetítője, amelynek hangzása valahol Brooklyn, Brazília, Kuba, New Orleans és a Kongó között fekszik.

◎ GUTS
GUTS sok groove-ot átérzett már 30 éves karrierje során. A '90-es években az Alliance Ethnik francia hip-hop slágergyárosok producereként betöltött kulcsszerepétől kezdve – Respect! – 100% „Pura Vida” összeállításain és huncutul játékos Beach Diggin'-en át, a hip-hop legfinomabb köreiig (De La Soul, Common, Raggasonic, Svinkels, Les Sages Poètes De La Rue, The Roots) sok együttműködés mellett ' Rahzel), hat saját néven kiadott albummal a keze alatt, a producer egy igazi filantróp, ha a trópusi régiók kultúrájáról van szó, különösen a Karib-térségről és Afrikáról.

◎ CAPTAIN PLANET
Charlie B. Wilder (az álarcos férfi a Captain Planet mögött) a hip-hop zene korai szeretetétől fűtve tinédzser korában kezdett DJ-zni és beateket készíteni egy Tascam 4-track-en. Hamarosan megszállottja lett a bakelitlemezeknek és a hangminták kutatásának, ami a reggae, a latin és az afrikai zene iránti érdeklődésének növekedéséhez, valamint a világ más stílusai iránti kíváncsiságához vezetett.

◎ BOSQ
A Bosq néven alkotó Benjamin Woods évek óta fáradhatatlanul kutatja az afro-latin zene metszéspontjait Disco, Funk, Reggae, House és Hip Hop között.


Esemény a facebookon

A helyszín