Foreign Beggars (UK)

Foreign Beggars (UK)

Foreign Beggars (UK)
április
18
csütörtök 19:00
Koncertterem

Foreign Beggars (UK)

  • Elektronikus

A Foreign Beggars az egyik legelismertebb és legnevesebb, londoni székhelyű brit hip-hop és grime formáció. A következő tagok alkotják: MC Orifice Vulgatron, valamint DagNabbit és DJ Nonames.

A Foreign Beggars bemutatkozó albuma 2003-ban jelent meg Asylum Speakers címmel, saját kiadójuk, a Dented Records gondozásában, ez a lemez egy csapásra ismertté és elismertté tette a csapatot. Élő fellépéseiken Orifice rapjei beatboxolással, lemezpörgetéssel, improvizációval és freestyle-lal keverednek

Koncertjeiken rendszeresen fellépnek vendégművészek is, mint például Dr. Syntax, Skinnyman, Stig of the Dump, Foz, Skrein, Dubbledge és a neves beatboxer Shlomo.

Galéria

Foreign Beggars (UK)

A Foreign Beggars az egyik legelismertebb és legnevesebb brit hipihop és grime együttes, melynek székhelye Londonban van. A formációt a következő tagok alkotják: MC Orifice Vulgatron és MC Metropolis, valamint DagNabbit és DJ Nonames.

A Foreign Beggars bemutatkozó albuma 2003-ban jelent meg Asylum Speakers címmel, amelyet saját kiadójuk, a Dented Records adott ki, s amely egy csapásra ismertté és elismertté tette a csapatot. Élő fellépéseiken Orifice rapjei beatboxolással, lemezpörgetéssel, improviácival és freesytle-lal keverednek

Koncertjeiken rendszeresek fellépnek vendégművészek is, mint például Dr. Syntax, Skinnyman, Stig of the Dump, Foz, Skrein, Dubbledge és a neves and noted beatboxer Shlomo.

Linkek

Galériák

  • Foreign Beggars
    1

A helyszín