Kreatív barátainkkal páran összeálltunk, és létrehoztunk egy új eseményt, amelyre mindenkit szeretettel várunk. Egy olyan piacot álmodtunk meg az A38 Hajón, ahova helyi feltörekvő, tehetséges dizájnerek, művészek, kézművesek hozzák el alkotásaikat, hogy azok közül mindenki kedvére válogathasson. Más felfedezésre váró programmal is készülünk, lesz egy bolhapiac is, ahol igazán jó áron találhatsz új dolgokat, cuccokat.

A Floating Boutik több mint egy piac. Utcaművészek, tervezők alakítják át a hajót úgy, hogy ha kilátogatsz, azonnal egy úszó kertben találhatod magad, ahol találkozhatsz barátaiddal, ejtőzhetsz, vagy egyszerűen csak rákészülhetsz a következő hétre.

Fogj egy italt, és relaxálj a kényelmes lounge-ban.
Egész napos chill out terasz vár varázslatos DJ szettekkel.

Fellépő DJ-k:
Alick Sethi (UK)
Beat on the Brat Janesz
DJ Bem (Holy Rollerz)

A Floating Boutik család- és állatbarát, hogy tényleg azokkal lehess, akik igazán fontosak. Gyere el, töltsük együtt ezt a napot!

"Egy igazi, hangulatos program vár azokra, akik nehezen tudnak elbúcsúzni a nyártól, és akik augusztus utolsó vasárnapján még szeretnék összekötni a kellemeset az igazán kellemessel. A Floating Boutik ötlete egyesen Londonból érkezett Budapestre, hogy a város legújabb art piacát rendezze be az A38 hajón. 

A 2000-es évek elején Londonban a Magic Loungeabout pár alkalom után a város egyik legfelkapottabb alternatív kulturális rendezvénye lett. A híres London Spitalfields Market Spitz koncerttermében minden hónapban egy vasárnap délutánra összegyűltek a helyi művészek, designerek, zenészek, és alkotásaikkal egy különleges atmoszférájú eseményt alakítottak ki. Alick Sethi akkor DJ-ként vett részt a Magic Loungeabout vasárnapokon, most Budapesten szervezőként és DJ-ként indítja el Floating Boutikot az A38-on. 

"Budapesten rengeteg tehetséges művész, kézműves, kreatív ember van és emellett számtalan olyan hely, ami otthont adhat egy ilyen chill-out vasárnapi rendezvénynek, így arra gondoltam, hogy a barátaimmal belefogunk a Floating Boutik szervezésébe. Ezúttal is igazi lounge hangulatot varázsolunk a hajóra, hol a vendégek nézelődhetnek, vásárolhatnak, ismerkedhetnek, vagy csak barátaikkal élvezhetik egy ital mellett a nyár utolsó vasárnapját. Szeretném hangsúlyozni, hogy a rendezvény kapui mindenki előtt nyitva állnak, szeretettel várunk ha vásárolni szeretnél, de akkor is ha csak ejtőznél egy kellemes környezetben. Hozd el a családodat és a kedvenceidet is akár. Senkit sem fogunk hazaküldeni!” - tette hozzá Alick.  

Az esemény célja, hogy olyan feltörekvő művészeket mutasson be, akik a nagyközönség előtt talán még nem annyira ismertek, emellett persze lesznek már ismertebb nevek is. A nyárvégi, chill-out hangulatot több DJ is biztosítja, valamint masszőr és kis performanszok színesítik majd a vasárnapot.  

A piac 11-kor nyit, és egészen délután 7-ig tart a felső dekken, míg az alsó teraszon ezalatt zsibvásárt tartunk délelőtt 11-től délután 5-ig. Aki szeretné az estét is a Floating Boutikon tölteni (és ki nem szeretné?) azok a felső részen nézhetik meg a naplementét és élvezhetik a varázslatos lounge hangulatot a nap végéig."

A helyszín