El Buerdo Fuello, Ács Fruzsi

El Buerdo Fuello, Ács Fruzsi

El Buerdo Fuello, Ács Fruzsi
július
20
csütörtök 19:30
Tetőterasz

El Buerdo Fuello, Ács Fruzsi

  • Reggae

Végre eljön a nagy nap, amikor nagy-koncertet ad az A38 Hajó tetőteraszán a kitűnő El Buerdo Fuello! A koncert előtt Ács Fruzsina fog gondoskodni a hangulat fel-hypeolásáról, stand-up comedy előadásával. A humor után után pedig a skaé a főszerep! A már jól ismert, vidám hangulatú ska-reggae hangzatok mellett, két vadonatúj számot is bemutatnak majd nekünk! Senki se maradjon le az év eBF koncertjéről!!! :) Kapunyitás 19:30! Kezdés 20:00! Belépő nincs!

El Buerdo Fuello

A jelenleg nyolc főből álló együttes felhőtlen boldogságot sugárzó, elsősorban SKA zenei gyökerekből táplálkozó, de funky, reggae, d&b és alternatív hatásoktól is befolyásolt muzsikával, zenerajongók széles körét éri el.

Boldog dallamjaik vicces, ironikus, gyakran véresen komoly tartalmú szövegekkel párosul, melyet mindennapi élethelyzetek, komikus szituációk, súlyos politikai illetve társadalmi problémák illetve azok kifigurázása ihletnek.
Bárki megtapasztalhatja ezt a rendkívüli sokszínűséget klubkoncertjeiken, fesztivál-fellépéseiken valamint a saját kiadásban már megjelent hanghordozóikon (Neked ez jól esik? - 2008; 34 perc alatt a Föld körül - 2010), melyek pozitív fogadtatása magasan felülmúlta a várakozásokat.
Jelenleg készül a harmadik E-albumuk, mely hat új szerzeménnyel fogja a füleket elvarázsolni.

Érdemes facebook oldalukon követni a koncertjeik időpontját, és élőben is átélni a jókedvű "Ska-Funk-buli" életérzést!

Ezen az estén a zenekar előtt Ács Fruzsina fog gondoskodni a hangulatról stand-up comedy előadásával.

Galériák

  • El Buerdo Fuello
    El Buerdo Fuello
    2

A helyszín