Sajnálattal értesítjük közönségünket, hogy a kihirdetett veszélyhelyzet miatt határozatlan ideig halasztásra kerülnek a programjaink, az A38 Hajó egyik helyszíne sem tud közönséget fogadni.
Nagy erőkkel dolgozunk az érintett eseményeink újraütemezésén. A legfontosabb mindenki egészségének védelme, vigyázzatok magatokra és egymásra!

ék  The Pontiac

ék The Pontiac

ék  The Pontiac
augusztus
6
csütörtök 19:30
Tetőterasz

ék The Pontiac

Egy este az ősenergiával: sodró ék és lüktető The Pontiac együtt teszik őrültté ezt az estet a tetőteraszon.

ék

Képzeld el milyen érzés lehet súlytalanul lebegni a félhomályban egy erdő közepén. Az érzést mikor rájössz milyen kicsi vagy a világ legnagyobb hegyei mellett állva. A hajnali sör ízét, miután ő kilépett az életedből. Üvöltő hangfalak mellett állva hallgatni az emberek szívdobbanását... Hangos és provokatív, csendes és visszahúzódó. Ez az ék.

The Pontiac

Klasszikus pop-rock hangzás, amire csak annyit szoktunk mondani, hogy hú öcsém, ez annyira Amerika. Nem a Donald Trump-féle, agresszív, arrogáns, világ fölött álló, lesöpörlek, leköplek, megtömlek műanyag hamburgerrel Amerika, hanem az a kellemes, steaket evős, cowboykalapos Amerika, amit sokszor a country, a szabadság egyenértékű fogalmaként ismerünk.A helyszín