ék nyárzáró, Voodoo Papa Duo

ék nyárzáró, Voodoo Papa Duo

ék nyárzáró, Voodoo Papa Duo
szeptember
14
péntek 20:00
Tetőterasz

ék nyárzáró, Voodoo Papa Duo

  • Rock

Nagyon ütős, álomszerű, sodró, utaztató, lehengerlő rockzene egy kiváló kvartett, az ék jóvoltából, akiket a szédületesen zseniális Voodoo Papa Duo vezet majd fel.

  

Voodoo Papa Duo

A Voodoo Papa  két multiinstrumentalista jóbarát nagyzenekari hangzást idéző, elsöprő energiájú formációja - Szert Zsigmond (Ex-Paganza, Cabaret Medrano, Ütött-Kopott Angyal, Stukker) egyszerre szólaltatja meg a szájharmonikát egy minimál dobfelszereléssel, Fejér Simon Pál pedig (Ex-Deák Bill Blues Band, Ütött-Kopott Angyal, Veronaki) akusztikus és elektromos gitárokon játszik és énekel.

A Voodoo Papa zenekari név a tagok Jimi Hendrix iránti tiszteletéből született – a Voodoo Child című dal ihlette.

A Voodoo Papa sajátos zenei világa a két muzsikus közös múltjából táplálkozik. A legendás Kőbányai Zenei Stúdió iskola évei alatt a barátság komoly alkotófolyamattá fejlődött, a blues mellett a népzene is fontos szerepet kapott a zenészek életében. A Voodoo Papa varázslat a zenei sokszínűség mellett a dalszövegek erejében rejlik – a költői, mégis egyszerű gondolatiság a mai ember világlátását, mindennapi problémáit, érzelmeit tükrözik - embereknek szólnak emberekről, élethelyzetekről. A fülbemászó, dallamos magyar nyelvű saját szerzemények mellett a 60-as-70-es évek Rythm&Blues csemegéiből is szívesen játszanak a tettestársak.  

Galériák

  • Voodoo Papa Duo
    2
  • aurevoir, Voodoo Papa Duo

    2018. január 18.

    24

A helyszín