Ducking Punches (UK), We Bless This Mess (PT), Egyetlen

Visszatér az A38 Hajó fedélzetére a brit Ducking Punches! A grafikusként és aktivistaként is ismert Dan Allen saját nemzedékének kiemelkedő dalszerzője, egyben Frank Turner felfedezettje. Az elmúlt években a Downloadot és a Reeding & Leedst is megjárt punkzenész a portugál We Bless This Mess társaságában tér vissza Budapestre. Nelson Graf, a nyakig tetovált hegedűs-gitáros decemberben már az Ivan & the parazollal kiegészülve már játszott az A38 Hajón, hiszen ő a The Melonas frontembere is, most azonban nagy örömünkre a saját dalait adja majd elő.

Ducking Punches (UK)

Frank Turner egykori gitártechnikusa – aki a 2013-as Európa-turnén a Sleeping Souls sessionzenészeként is színpadra állt a Million Dead egykori énekesét gitáron kísérve – immáron majd egy évtizede zenél, arra azonban sokáig kellett várni, hogy teljes felállásban is rögzítse dalait.

Dan őszinte, egyszerre érzékeny és sodróan pimasz szerzeményeiben minden benne van, ami miatt a folk punk hangzása mindmáig kimeríthetetlennek bizonyul, és mindez szerencsére már saját karaktert is öltött a zenekar új, Dance Before You Sleep című lemezén. Az európai hardcore/punk világának egyik legpatinásabb kiadójánál, a Sinking Ships, Crime In Stereo és Nothing Gold Can Stay lemezeket is kiadó No Panic gondozásában megjelent anyag letisztult megszólalásában az énekes/dalszerzői gyakorlat találkozik a többszörösen hangszerelt folk punk világával. Ezt persze az eddigi visszajelzések is igazolják: a lemez a megjelenésének hetében az Amazon folk-listáján a 12. helyet vívta ki magának, de már ezt megelőzően is foglalkozott a norwichi formációval a BBC Radio Introducing című műsora, és még hosszan sorolhatnánk.

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.