Elnézést kérünk, éttermünk a mai napon csak 18:00 óráig fogad vendégeket zártkörű rendezvény miatt.

Ducking Punches (UK), We Bless This Mess (PT), Egyetlen

Ducking Punches (UK), We Bless This Mess (PT), Egyetlen

Ducking Punches (UK), We Bless This Mess (PT), Egyetlen
március
14
szerda 20:00
Koncertterem

Ducking Punches (UK), We Bless This Mess (PT), Egyetlen

 • Punk

Visszatér az A38 Hajó fedélzetére a brit Ducking Punches! A grafikusként és aktivistaként is ismert Dan Allen saját nemzedékének kiemelkedő dalszerzője, egyben Frank Turner felfedezettje. Az elmúlt években a Downloadot és a Reeding & Leedst is megjárt punkzenész a portugál We Bless This Mess társaságában tér vissza Budapestre. Nelson Graf, a nyakig tetovált hegedűs-gitáros decemberben már az Ivan & the parazollal kiegészülve már játszott az A38 Hajón, hiszen ő a The Melonas frontembere is, most azonban nagy örömünkre a saját dalait adja majd elő.

Esemény a facebookon

Galéria

Ducking Punches (UK)

Frank Turner egykori gitártechnikusa – aki a 2013-as Európa-turnén a Sleeping Souls sessionzenészeként is színpadra állt a Million Dead egykori énekesét gitáron kísérve – immáron majd egy évtizede zenél, arra azonban sokáig kellett várni, hogy teljes felállásban is rögzítse dalait.

Dan őszinte, egyszerre érzékeny és sodróan pimasz szerzeményeiben minden benne van, ami miatt a folk punk hangzása mindmáig kimeríthetetlennek bizonyul, és mindez szerencsére már saját karaktert is öltött a zenekar új, Dance Before You Sleep című lemezén. Az európai hardcore/punk világának egyik legpatinásabb kiadójánál, a Sinking Ships, Crime In Stereo és Nothing Gold Can Stay lemezeket is kiadó No Panic gondozásában megjelent anyag letisztult megszólalásában az énekes/dalszerzői gyakorlat találkozik a többszörösen hangszerelt folk punk világával. Ezt persze az eddigi visszajelzések is igazolják: a lemez a megjelenésének hetében az Amazon folk-listáján a 12. helyet vívta ki magának, de már ezt megelőzően is foglalkozott a norwichi formációval a BBC Radio Introducing című műsora, és még hosszan sorolhatnánk.

Galériák

 • Ducking Punches
  3
 • Pesti Estek: Frank Turner and the Sleeping Souls (UK), Ducking Punches

  2016. április 13.

  14
 • Frank Turner and the Sleeping Souls (UK), Andrew Jackson Jihad (US), Ducking Punches (UK)

  2014. március 6.

  24

A helyszín