Programjaink a hatályos jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak.

Éttermünk csütörtökön 16 órakor nyit, pénteken 15 órakor zár, szombaton zárva tart.

Dope Calypso "Freshwater lemezbemutató", Gustave Tiger

Dope Calypso "Freshwater lemezbemutató", Gustave Tiger

Dope Calypso "Freshwater lemezbemutató", Gustave Tiger
október
16
szombat 19:30
Koncertterem

Dope Calypso "Freshwater lemezbemutató", Gustave Tiger

 • Rock

A  Dope Calypso Tears To Freshwater című 5. nagylemezét maga a káosz szülte császárral, az évekig tartó vemhesség alatt nemzői már rég lemondtak róla, ám hivatalosan is bejegyzett csoda (egyesek szerint valójában sorscsapás) történt, és a lemez napvilágot látott.
Ha már így esett, a zenekar megpróbálja rekonstruálni a lehetetlent, és eljátszani a nagylemez dalait, emiatt napok óta egynegyedes sebességgel lejátszott orsósmagnóik felett izzadnak, és könnyeznek felváltva, míg dehidratált mellső testrészeikkel zavaros kottáikat körmölik.
A  pápa titokban csak a koncert miatt jött volna az országba 3 órára, persze a titkára ezt is elcseszte, amikor malbectől ízes akcentusával megkérte, vegyen elővételes jegyet azaz „boleto anticipado”-t, ő úgy értette, kongresszusi misét óhajt celebrálni, azaz „misa del congreso eucarístico”-t.
Így  járt, de másnak nem kell így járni, máskülönben különösen nehéz órát kell pajkos lóként izzadva kamu latin szavakat ismételgetve átélnie, miközben mereven ősi jeleket rajzol a levegőbe ájtatos arccal.
A kezdődő lanyha hangulat felforrósításáért a mázsás latin ritmusok hazai  nagymesterei, a gustave tiger zenekar felel, akik erre az eseményre nemesített tökből készült különleges rumbatökkollekciójukkal emelik az esemény színvonalát az eseményhorizonton is túlra. 


Esemény a facebookon

Galéria

Fellépők

Galériák

 • Gustave Tiger
  1
 • Dope Calypso
  1
 • Ricsardgr Szlinapi Zsr

  25
 • We Are Scientists (US), Gustave Tiger

  17
 • The Picturebooks (D), Terrible Ted, Dope Calypso

  17
 • Bored Nothing (AU)

  22

A helyszín