KoncertClass: Csintalan Márk

KoncertClass: Csintalan Márk

KoncertClass: Csintalan Márk
február
22
csütörtök 15:00
Koncertterem

KoncertClass: Csintalan Márk

  • Pop
  • Rock

"Csintalan Márk vagyok gitáros-énekes. Sokan csak gitárosként ismernek különböző produkciókból, pedig zenész pályám kezdete óta automatikusan énekelek is a hangszeres játék mellett. A saját dalok írása tizenéves korom óta foglalkoztat, de akkoriban még túl fiatalnak éreztem magam ahhoz, hogy megmutassam másoknak is ami igazán én vagyok. 2020-ban aztán a karantén időszak alatt elhatároztam, hogy eljött az ideje, hogy nekiálljak a kreatív munkának.. 2023-ra össze is gyűlt egy kisebb albumra való szerzemény, ami “Az első” címet kapta. Hangzásukat tekintve a dalok a pop, rock világot idézik, néhol egy kis latinnal vagy egyéni “Márkos” elemekkel kiegészülve.  

A februári koncerten Csintalan György dobokon, Harmati Máté billentyűkön, Fánczi Gábor basszusgitáron, Kis Dávid pedig gitáron fog játszani. Műsorra tűztük Az első c. lemez összes dalát, de néhány régebbi Bitango dal is megszólal.

Lesznek meglepetés vendégek is, akik nem lennének meglepetés ha elárulnám, de megéri a várakozás, mert csinosak lesznek.

Gyertek el, ígérem jól fogtok szórakozni! "
A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósul meg. 


A helyszín