Budapest Bár feat. Saedi

Zenés színpadi varieté

A Budapest Bár a harmincas évek orfeumi és varietéstílusát eleveníti fel, a korszak dalait szerkesztett, narratív formában, rövid szkeccsek és jelenetek sorozataként bemutatva a közönségnek.

Saedi (AT)

Tania Saedi a perzsa származású bécsi énekesnő Ausztria új nagy felfedezettje., akinek elképesztőlen közvetlen és kedves stílusa, valamint szédületes tehetsége és hatalmas karizmája máris az ország egyik legnagyobb világzenei attrakciójává tették.

Bár már évek óta vesz részt különböző zenei projektekben, Saedinak meg kellett várnia, hogy Markus Kienzl szóló-projektjének vendégeként egy angliai turnéra kapjon meghívást, ahol aztán valósággal berobbant. Még a Budapest Bártól is meghívást kapott, s részt vett vendégként az ő londoni nagysikerű koncertjükön.

Tania Saedi maga írja dalszövegeit, valamennyit angol nyelven, amelyet kifogástalan folyékonysággal és pontossággal beszél. Ez nyilván jelent előnyt jelent zenéjének könnyebb elfogadtatásához és jobb megértéshez.

Exhale címá első albuma elképesztő sikert aratott, különösen gyönyörű hangjának a kiváló elektronikus hangzásvilággal való különös összefonódásának köszönhetően.
Ebben nagy érdeme van zenésztársának, Markus Kienzl-nek is, akinek érdemei a bécsi sajtó kifejezésével élve “aranyban lehet mérni”. Ezen az estén zenekarával lép fel.
 

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.