"Bowie and friends vol. 1: Iggy Pop"

"Bowie and friends vol. 1: Iggy Pop"

"Bowie and friends vol. 1: Iggy Pop"
február
21
szerda 20:00
Koncertterem

"Bowie and friends vol. 1: Iggy Pop"

  • Rock

Két év után sem csillapodik a rajongás - ismét Bowie-est lesz az A38 Hajón. Két éve, David Bowie halála után emlékest szerveződött, melyen Bowie-rajongó hazai zenészek adták elő a legendás popsztár dalait. Tavaly, a nagy sikerre való tekintettel ismét sor került egy ilyen koncertre, amely ismét nagy sikert aratott. Február 21-én pedig jön a folytatás, ismét Bowie-dalok szólalnak meg a Hajón.

Az idei koncert különleges tematikát kapott, egyben egy sorozat első állomása, mely Bowie és fontos alkotótársai kapcsolatára fókuszál. Az est címe Bowie and Friends - vol. 1: Iggy Pop, azaz a műsor részben Bowie és Iggy Pop baráti és alkotói viszonya köré épül. Bowie több Iggy Pop-lemez producere, dalainak szerzője volt, a két művész egy ideig közös lakást bérelt Berlinben. Az est során így a legnagyobb és legizgalmasabb Bowie-számok mellett elhangzik majd számos Iggy Popnak írt David Bowie dal is.

A Márton András (KFT) kezdeményezésére megvalósuló esemény társproducere Poniklo Imre (Amber Smith). Az előadók névsora az esemény honlapján folyamatosan frissül. Az A38 térítésmentesen biztosítja a helyszínt.

Fellépők (a lista még változhat):

Szekeres András
Márton András
Poniklo Imre
Ónodi Eszter
Kirschner Péter
Gátos Iván
Oleg ''Tooff'' Zubkov
Schoblocher Barbara
Bognár Zoltán
Michael Zwecker
Bihari Balázs
Lázár Ágoston
Vidákovich Izsák
Bakó Balázs
Fauxie Bowie
Iliás Adám
Németh Róbert
Seltsam János

Esemény a facebookon

A helyszín