A38 Night/Life

Boston 168 - live (IT), Mesterházy, Dork, Atomik, Gördön

Wedding Acid Group - live, Galactic Jackson & friends

Hatalmas party a kiváló Boston 168-al - akik igazából torinói sztár-fenegyerekek, pszichedelikus, acid és technó mesterek - valamint egy egész sor kiválósággal, akiket még csak felsorolni is nehéz! Vidámság, szeretet, pörgés, boldogság minden szinten!  

Boston 168 - live (IT)

Mesterházy (HU)

Breakcore? Ambient? Electro? Szinte nincs olyan stílusú party, ahol ne tűnne fel Mesterházy neve, ez is bizonyítja sokoldalúságát. A magyarországi kezdetek (1993) óta lemezeket vásárló, azokat a közönséggel megosztó DJ végignézte az acidhullámot, a drumandbass tündöklését, majd bukását, az electroclash, a breakbeat, a minimal divatba jövetelét, ellaposodását. Megélte, hatottak rá, de távol is tartotta magát tőlük. A trendeken kívül alakult ki saját stílusa, ahol jól megfér egymás mellett a hardcore őrület a letisztult ambienttel, a sötét electro a gyerekes italodisco-val, a komor dubstep a mosolygós, jazzes darabokkal. Újabban a DJzés mellett elindította a Syrup netlabelt-t. A kiadó fő zenei iránya az ambient, IDM, electronica stílusokkal határolható, ahol magyar tehetségek jelentették meg eddig zenéiket, többek között Mike Rosoft, a Sublogic, Soft Motel. Nyitott a dj + hangszerek, valamint az audio-vizuális kísérletekre, színházi performanszokra. Sokszínűségét jellemzi, hogy olyan változatos előadókkal fémjelzett eseményeken lépett fel, mint Squarepusher, Monolake, Ceephax, Luke Vibert, Venetian Snares, Underground Resistance, Andrea Parker, Mu-Ziq, Radioactive Man stb. Az országban szinte mindenhol játszott már, de a legtöbbet Veszprém és Balatonalmádi köszönheti neki, ahol olyan legendás bulikat szervezett, mint az almádi Bunker , a Strandbulik, vagy a Syrup estek. Visszatérő vendégnek számít Berlinben, többször kapott meghívást Prágába, Ljubjanába, Újvidékre. A közönség találkozhat vele szinte az összes hazai fesztiválon.

Dork

Magyarország elsőgenerációs underground DJ-je, Dork 1996 óta használja a zenét és a lemezjátszókat metakommunikációs eszközként. Emberközeli technójának egyszerre erőteljes és meditatív mezsgyéjén haladva teszi nyilvánvalóvá a stílus értékes dimenzióit.

A nevéhez is fűződő egykori, mára kultikus jelentőséggel bíró Frankhegy partikat, a társművészetként űzött emeletesháznyi raypainting alkotásokat is mindig a tér és idő korlátainak eltüntetése, a közönség közösségé transzformálásának felemelő élményének megragadása motiválták.

Másfél évtizedes karrierje során Dork szelekcióit elsősorban terápiának szánta, akár a berlini Tresor klub, akár egy szabadtéri fesztivál lelakott dj pultjába kapott felkérést.  Legyen szó primer minimálról, éjfekete vagy absztrakt detroit technóról, groteszken szókimondó és humoros getto tech-ről, vagy energikus chicago house-ról, az adott helyzetben és másnap is érvényes emberi, közös nevezők feltárására törekszik, így hangsúlyozva szimbiózisát és szándékát a közönséggel. Egész hozzáállása a lehető legőszintébben tart görbe tükröt napjaink party világának kiüresedett csillogásba veszett fertályának.

Mesterházi, Dork, Atomik, Gördön (HU)

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.