Programjaink a jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak. Ezek mellett kiemelten javasoljuk mindenki számára a maszkhasználatot is.

Dalszövegíró workshop az A38 Hajón vol. 5

Dalszövegíró workshop az A38 Hajón vol. 5

Dalszövegíró workshop az A38 Hajón vol. 5
november
27
szombat 14:00
orr stúdió

Dalszövegíró workshop az A38 Hajón vol. 5

A Nemzeti Kulturális Alap és a Hangfoglaló Program jóvoltából az A38 Hajó workshop-sorozatot hirdet, ahol dalszerzők és dalszövegírók fejleszthetik saját készségeiket. A széria a nagyobb szünet után az A38 Hajó Orr Stúdiójában folytatódik. Az interaktív workshopokra ingyenesen regisztrálhatnak olyan zenészek és szövegírók, akik saját anyagot is hoznak a közös eszmecseréhez.

Az november 26-ai workshop célja, hogy saját élményen, közös feladatokon keresztül értsük meg, mitől jó egy szöveg, milyen technikák lehetnek segítségünkre íráskor, és mihez kezdjünk az ihlettel.

A foglalkozás három, nagyjából 60-70 perces részből áll össze, amit Borda Réka és Horváth Kristóf „Színész Bob” vezetnek. A workshop Iszlai Renáta és Simon Gyuri közreműködésével valósul meg. Mindhárom részben egyaránt szükség lesz saját szövegekre és a helyszíni kreatív gondolkodás erejére is.


Esemény a facebookon

A helyszín

orr stúdió