Szotyiparti - Black Nail Cabaret, Yank, Titusz, Djmonogram, IO, Gridscape

Egy éjszaka, ahol, a zenei fúziók hazai nagymesterei, feltörekvői, dimenziókapukat nyitnak meg, és új galaxisokat hoznak létre, az A38 koncerttermében! Amennyiben ebből, egy szót sem értesz, ott a helyed! :)

Menetrend:
LIVE
•22:00 Pølytrøn
https://www.facebook.com/polytronmusic
•22:45 IO (Milkovics Mátyás Neo)
https://www.facebook.com/IO-140447772669720
•23:30 Lucrecia Protellor
https://www.facebook.com/lucreciaprotellormusic
•00:15 Black Nai lCabaret
https://www.facebook.com/bncband
Dj's
•01:00
>>iamyank (special set)
https://www.facebook.com/iamyank 
>>Dj Titusz (örömzenél set) 
https://www.facebook.com/djtitusz
>>DjMonogram (mosolyzenél set)
https://www.facebook.com/djmonogram
05:00End

Black Nail Cabaret

"A BNC finom egyensúlyt képvisel a vintage és a modern között, hidat építve a new wavetõl a kortárs popzenéig”

A BNC egy magyar pop noir / dark pop duó. 2008-ban alakult Árvai-Illés Emesével (ének) és Tarr Zsófival (billentyűk). Zsófi 2016 júliusában elhagyta a zenekart, hogy elindítsa saját zenei projektjét. Helyét Árvai Krisztián vette át, aki addig hangmérnökként, producerként, és szerzõként is közremûködött a zenekar életében.

A zenekar 2010-es debütálása óta fellépett olyan külföldi rendezvényeken, mint például a Schwarzes Leipzig Tanzt, az Owls'n'Bats Fesztivál Németországban, a RECession Fesztivál Dániában, vagy a Planet Myer Day szintén Németországban. Ezentúl a Camouflage elõzenekara volt az együttes 2015-ös németországi turnéján, továbbá felléptek a Covenanttal és De/Visionnel Magyarországon.

A Black Nail Cabaret legutóbbi albuma 2016 decemberében jelent meg Dichromat címmel a Basic Unit Productions gondozásában.

Tagok
Árvai-Illés Emese: ének
Tarr Zsófia: billentyűsök

Lucrecia Protellor

Lucrecia Protellor aka Kollár Klemencz Gergő őstehetség! Egyedülálló érzéke van a zenéhez. Zseni! A frissességében és a mélységeiben rejlik világszínvonalú számainak hatásmehanizmusa. Dallamairól a Radiohead, vokáljairól a Depeche Mode, sötétségéről a Massive Attack, Justis vagy épp ambivalens zenei magatartásáról a Beck juthat az ember eszébe.

Ez a huszonkét éves srác eddig a fiókba csurgatta zenéjét és még csak most indította el zenei pályáját, de az eddig felhalmozott energiák a kezdeti amatőrizmust hazavágják és professzionális szintre emelik az élményt. Persze ízlések és pofonok...

iamyank

Tíz év dobos, zenekaros múlt után 2011-ben indította el szóló projectjét, amire a kezdetektől fogva a műfaji határok tágítása, átlépése volt a jellemző. Az imPro School Zenei Producer képzésének elvégzését, DJ szettek (főleg budapesti klubok, Volt, Balaton Sound, Sziget), remixek (Anima Sound System, Péterfy Bori & The Love Band), single megjelenések (ausztrál Adapted Records, CHI) követték.

2013 őszén jelent meg a bemutatkozó EP-je “Cold Summer” címmel. Elismerően írt róla a hazai zenei sajtó. Az EP-t nyitó Hegyi Dórival közös "Aurora" c. dal, az Index.hu "A Szám 2014" című versenyén a döntőig jutott. Második EP-je a “City of Nobody” az Index saját zenei rovatában debütált 2014 tavaszán.

A mostanra kiforrott zenei világa az aktuális trendektől távolabbra invitál. Különböző tempójú, energiájú, ritmusú hangulatokat olvaszt egybe. Saját definíciója szerint: "Háttérzene ahhoz, amikor csak bámulsz a semmibe, elgondolkozol, és reménykedsz hogy senki nem zavar meg."

2014 nyarán egyszemélyes live act performanszával fellépett többek között a Campus, Volt, Sziget, MO:DEM (HR) fesztiválokon, és meghívást kapott Kolozsvárra is. Élőben dob és gitár mellett elektronikai eszközöket, kontrollereket is használ, ezzel gondolva újra az egyszemélyes színpadi előadást.

iamyank - Flow from iamyank on Vimeo.

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.