Beri Ary és a Pillangók "30. szülinapi koncert", Clayfeet

Beri Ary, azaz Berencsi Attila énekes, zenész, festőművész, szórakoztató és előadó, azaz összművész  ezen az estén egyszerre nagyszabású és bensőséges ünnepi koncertet ad.

Beri Ary és a Pillangók

Beri Ary és a Pillangók Nagyon rövid és zaklatott életű zenekar volt a nyolcvanas évek második felében, mégis kora meghatározó együttese, köszönhetően a frontember zeneszerző-szövegíró különös.kivülálló jellemének. Egyáltalán nem slágernek íródott dalaik furcsamód hosszú hónapokig vezették pl. a Pesti Műsor slágerlistáját, ám ez a lázadó természetű tagokat egyáltalán nem érdekelte.

A folyamatos boldogságkeresés és a gyors élet eredményeként viharos szétválás után huszonhét évig aludta álmát az együttes, hogy ebből felriadva nagyjából évenként újra közönsége elé álljon. Folyamatosan megújuló zenei világgal kedveskednek rajongóiknak, de természetesen játsszák a régi nagy kedvenceket, mint a "Nálunk a hajnal" vagy az "Izabell" című legendás dalok. A Beri Ary és a Pillangók 30 éve alakult.

Jelenlegi tagok: Árva "Karlító" Gábor: gitár, Rozsnyai "Rezsó" Károly: billentyű, Libertényi "Pierre" Péter: dob, Juhász Zsolt: bassz, Berencsi "Beri Ary" Gitár-ének-zene-szöveg.

Pozitív dark music. 

 

Clayfeet

 A new wave-es, szintipopos budapesti duó (babra - ének, Jankó Bálint - szintetizátor) 2014-ben alakult. Bemutatkozó EP-jüket (Inbetween) a Recorder 2014 legjobb magyar kiadványai közé választotta. Azóta rendszeresen jelentkeznek kislemezekkel és különleges képi világú klipekkel. Legutóbbi videójukat Barb Wire című számukhoz vadregényes helyszínen, egy elhagyott hotelben forgatták. A koncerten - egy gitárossal, Söptei Balázzsal (I, Symptom) kiegészülve - Lucid című EP-jüket mutatják be, emellett régebbi és meglepetésszámokkal is készülnek.

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.