Programjaink a hatályos jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak.

Beatz x Poe's az A38 Hajón - Nyáry Luca, Galló Bence, Nemes Márk

Beatz x Poe's az A38 Hajón - Nyáry Luca, Galló Bence, Nemes Márk

Beatz x Poe's az A38 Hajón - Nyáry Luca, Galló Bence, Nemes Márk
július
13
kedd 20:00
kiállítótér

Beatz x Poe's az A38 Hajón - Nyáry Luca, Galló Bence, Nemes Márk


A Vigyázat, törékeny! szerzője, a Slam Poetry Győr egyik rímpillére és a pécsi Sopianae Slam Poetry Klub vezetőségi tagja gyűlnek össze a július 13-ai spoken word esten.

Nyáry Luca slammer, költő, író. 7–8 éves korában versekkel kezdte, slam poetryvel folytatta, onnan jutott a prózáig. Mindent a mobilján ír, buszon, vonaton vagy repülőn, nappal vagy éjszaka. Első regénye Vigyázat, törékeny címmel jelent meg. Imádja az állatkölyköket, a mogyoróvajat és szeret hangosan beszélni.

Galló Bence slamköltő, az országos slam poetry bajnokságok többszörös döntőse, a Slam Poetry Győr társalapítója, a slamklubok egyik legnépszerűbb alakja. Soklaki életet él, a kutyáját már láttátok, most is hozza.

Nemes Márk slamköltő, újságíró, aktivista, a Slam Poetry Pécs állandó reprezentánsa a baranyai megyeszékhelyről érkezik hozzánk, de a budapesti estek látogatói számára is ismerős lehet megalkuvást nem ismerő stílusa, mélyről érkező verbális balegyenesei révén. A csávó, akit nem lehet lelőni.

A Beatz x Poe’s sorozatszerkesztői CSIDER ISTVÁN ZOLTÁN költő, slammer, rapper és Pion István költő, slammer, újságíró. Közreműködik DJ Lee n’gum és az ATMO zenekar.

A zenekar tagjai:

Usztics Péter - gitár

Antal Gábor - billentyű

Gyarmati Gábor - basszusgitár

Baki József - dobok

 

Az aktuális járványügyi szabályok értelmében a zenei-irodalmi programot csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők látogathatják - amely csak a személyi igazolvány egyidejű bemutatásával érvényes. 

 


Esemény a facebookon

Galéria

A helyszín