Beatz x Poes az A38 Hajón - Élő Csenge Enikő, Gömöri Eszter, Pintér Kristóf

Beatz x Poes az A38 Hajón - Élő Csenge Enikő, Gömöri Eszter, Pintér Kristóf

Beatz x Poes az A38 Hajón - Élő Csenge Enikő, Gömöri Eszter, Pintér Kristóf
május
4
kedd 20:00
kiállítótér

Beatz x Poes az A38 Hajón - Élő Csenge Enikő, Gömöri Eszter, Pintér KristófMájus negyedikén a HOLDUDVAR alapítója, a García Lorca Halott formáció énekese és Szeged iránymutató slammere szövegelnek DJ Lee’n Gum és az ATMO ütemeire. 

Gömöri Eszter egészségpszichológus inas, aki slammel és írt már olyan verset, ami rendes, felnőtt folyóiratban jelent meg. Szegeden és a Vajdaságban szervez slam poetryvel kapcsolatban bármit és mindent, a többi helyen fellép, egyéb helyeken pedig workshopot tart. Ezek nagyon hiányoznak neki.

Élő Csenge Enikő soproni származású, régebben slamet, mostanában verset, novellát ír és első kötetén dolgozik. Vallástörténészként végzett, jelenleg antik filozófiából írja doktoriját. Kreatív írást tanít 12-17 éveseknek, valamint a García Lorca Halott fúziós alterformációban énekel. Ha teheti, táncol. Sokat.

Pintér Kristóf “Signo” slammer, hobbirapper, HOLDUDVAR-alapító, Pápa Slam CEO. Leállíthatatlan pampigép, a mentális gimnasztika Simone Biles-a. Leszokott a dohányzásról, hogy egyszer fitfluencer lehessen.

A Beatz x Poe’s sorozatszerkesztői Csider István Zoltán költő, slammer, rapper és Pion István költő, slammer, újságíró. Közreműködik az ATMO zenekar és DJ Lee n’gum, aki a beatek mellett változatos vizuállal járul hozzá a hangulathoz.

Az ATMO zenekar tagjai:

Usztics Péter - gitár

Antal Gábor - billentyű

Gyarmati Gábor - basszusgitár

Baki József - dobok


Galéria

A helyszín