Programjaink a hatályos jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak.

Barabás Lőrinc Quartet, Futurstan

Barabás Lőrinc Quartet, Futurstan

Barabás Lőrinc Quartet, Futurstan
szeptember
23
csütörtök 19:30
Koncertterem

Barabás Lőrinc Quartet, Futurstan

 • Jazz

Harmadik nagylemezének nyári bemutatókoncertje után újra a fedélzeten a Barabás Lőrinc Quartet az új felállással. Szeptember 23-án a Koncertteremben is meghallgathatjuk az OPEN dalait, az estét a Futurstan indítja.

A négy nemzetiséget magában foglaló Futurstan zenekar melegíti Barabás Lőrincék előtt a színpadot, a fúziós jazz kvartett gyökerei Tanzániától Magyarországon keresztül Bulgáriáig és Oroszországig nyúlnak. Zenei palettájukat szubszaharai funk és mediterrán folk színesíti.

A hatályos jogszabályoknak megfelelően az eseményre való belépés kizárólag érvényes védettségi igazolvány, EESZT applikáció vagy EU-s Covid-igazolvány és személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával lehetséges. Aki nem rendelkezik érvényes igazolvánnyal, azt érvényes jeggyel sem áll módunkban beengedni, érvényes védettségi igazolvány hiányában a megvásárolt jegyet visszaváltani nem tudjuk.

Esemény a facebookon

Barabás Lőrinc Quartet

Instrumentális popzene és a jazz mellett számos stílus ötvöződik a 2015-ben alakult Barabás Lőrinc Quartet műsorában, a szerzeményekben egyaránt nyomon követhetők a világ- és a klasszikus zenei hatások. Legújabb nagylemezük már új felállással született, ismerős stílusjegyekkel, úgy mint a szabályos, ismétlődő formák, tiszta egyszerűség és a legkülönbözőbb stílusokkal való játék, de mégis új hangot mutatva. A címadó Open annál nagyratörőbb, érvényesül benne a rock, a funk és a klasszikus jazz hatása, a tagok tudásuk legjavát mutatják a szólókban, és vibráló párbeszédet folytatnak egymással.

Tagok: Barabás Lőrinc – trombita, Premecz Mátyás – billentyűk, Ajtai Péter – nagybőgő, Klausz Ádám – dobok

  " src="https://www.youtube.com/embed/qKQd_irN7jI"> 

  

Linkek

Galériák

 • Barabás Lőrinc Quartet
  1
 • Barabás Lőrinc Quartet, SK Invitational feat Ty and Lylit (AT)

  18
 • Barabás Lőrinc Quartet

  12
 • Barabás Lőrinc Quartet

  17
 • Barabás Lőrinc Quartet

  13
 • Barabás Lőrinc live act

  6
 • Barabás Lőrinc Quartet

  23
 • Barabás Lőrinc Quartet, Sketches on Duality (AT)

  46
 • Barabás Lőrinc Quartet, Urbányi Zóra

  34

A helyszín

16. Újbuda Jazz Fesztivál

Budapest XI. kerülete, azaz Újbuda két fontos kulturális központja, az A38 Hajó és a Fonó rendezi meg idén a 16. Újbuda Jazz Fesztivált. Az elmúlt években igazi...