Kiállítótér

Ímpetu

Műsorváltozás! Sajnálattal értesítjük közönségünket, hogy Arnaldo Freire külföldi út miatt lemondani kényszerült hajós koncertjét, így az Ímpetu együttes egész estés koncertet játszik majd. A jegyek változatlanul érvényesek, igény esetén a hajó jegypénztárában a koncert napjáig visszaválthatók. A változás miatt elnézést kérünk.

Samba, bossa nova, jazz, drum ’n’ bass, és ezen stílusok izgalmas keveredése csendül fel a hajón négy remek magyar zenész előadásában. Színes, kalandos, üde, vidám hangulat!

Ímpetu

Az Ímpetu 2015 nyara óta működik, azóta számos budapesti klub és hazai fesztivál meghívottja. Szerepeltek többek között a Mika Tivadar Mulatóban, a Pódiumon, a Montázs Art Caféban és a Bujdosó Kertben; a 2016-os nyírbátori Szárnyas Sárkány Fesztiválon és a Gyöngyösi Nemzetközi Gitárfesztiválon adtak nagy sikerű koncerteket. 2016 májusában készítették el bemutatkozó EP-jüket, ami saját kiadásukban jelenik meg. Zenéjük a brazil és egyéb dél-amerikai stílusok nyomán indul el, a jazzel és a modern populáris zenével elegyedve éri el végső, jellegzetes hangját. Koncertműsorukban saját számaikon kívül saját átdolgozások is szerepelnek, olyan szerzőktől, mint például Stevie Wonder, Paco de Lucía, Anouar Brahem és Garoto.

Felállás:
Király Tamás – gitár
Rosecker Péter – dobok, ütőhangszerek
Molnár Tamás – basszusgitár
Kovács Dávid – harsona

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.