Apey & the Pea 'HEX' lemezbemutató, Stubborn

Az Apey & The Pea agresszív és látványos élő előadásmódja illetve a nehézfém súlyú gitár riffek s a klasszikus metál szellem teszik lehetővé, hogy egy lenyűgöző, intenzív nem szokványos koncert élménnyel távozzon bulijaikról a közönség. Az estet felvezeti a kitűnő ifjú formáció, a Stubborn.

Apey & the Pea

Az Apey & The Pea (Sludge/Metal/Stoner-Grunge) 2008 végén alakult Budapesten. Az évek során felléptek már Magyarország valamennyi vidéki klubjában és fesztiváljain. Budapesten rendszeresen teltházas vagy aközeli koncerteket adnak. Két nagylemez és egy 2015-ben elnyert Fonogram Díj (Az év hazai hard rock vagy metal albuma vagy hangfelvétele) tulajdonosai.

Az agresszív és látványos élő előadásmód illetve a nehézfém súlyú gitár riffek, a klasszikus metál szellem és a Pantera imádata teszik lehetővé hogy egy lenyűgöző, intenzív nem szokványos koncert élménnyel távozzon a közönség.

A trió tagjai
Áron András: gitár, ének
Prepelicza Zoltán: basszusgitár, vokál
Makai László: dob

Stubborn

A Stubborn 2008-ban alakult, de igazán aktív létezése 2010-től számolható. 2017-ben pedig új dobost köszönthetünk a csaptban, aki nem mellesleg ezen a koncerten fog bemutatkozni először a közönségnek.

Önmagukat Chaotic hardcore zenekarként aposztrofálják, zenéjük vegyíti a metalcore, hardcore elemeket, fogós/húzós riffekkel.
Megjelentettek 3 Ep-t, valamint egy nagylemezt (The ache of love).
Az ország szinte összes klubjában megfordultak már, valamint maguk mögött tudhatnak két EU, -és egy Balkán turnét.

A zenekar igazi ereje élőben mutatkozik meg, ugyanis igazán őrült/energikus bulikat nyomnak, ezért nem meglepő az sem, ha koncert közben egy-egy tagot a közönség soraiban, vagy épp egy hangfalat megmászva láthatsz.

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.