Watergate Showcase Budapest - Adana Twins (DE), Kid Simius Live (DE), Peter Makto, Mirmur

Watergate Showcase Budapest - Adana Twins (DE), Kid Simius Live (DE), Peter Makto, Mirmur

Watergate Showcase Budapest - Adana Twins (DE), Kid Simius Live (DE), Peter Makto, Mirmur
február
24
szombat 23:30
Koncertterem

Watergate Showcase Budapest - Adana Twins (DE), Kid Simius Live (DE), Peter Makto, Mirmur

  • Elektronikus

ADANA TWINS
Az Adana Twins az elmúlt pár évben a mély, sötét, érzelmekkel teli zenék iránti vonzalmuktól vezérelve egy új hangzás felé vették az irányt. A house-ihlette produkcióktól, amelyek a rivaldafénybe helyezték őket, egy árnyaltabb, techno-itatta világba utaztak át. Mindkét férfi a technóval nőtt fel, Hamburgból érkeztek, ahol a hangzás annyira elterjedt volt, hogy az szinte a DNS-ük részévé vált, és ahogy művészekké értek, úgy hangzásukká és életszemléletükké is. Fejlődésük részeként a srácok szoros köteléket alakítottak ki Berlin ikonikus Watergate bázisával, 2017-ben csatlakoztak a családhoz, és az új kapcsolatukat arra használták fel, hogy előmozdítsák techno-vezérelte ambícióikat. Az egész az „Etah”-val kezdődött, amely 2017 februárjában került a Watergate Affairs 02 válogatásra. Azóta kiadták a „Flower Of Cane” EP-t és az azt követő „Jupiter”-t, valamint a „Zuul”-t, amely a Watergate 15. évfordulóját ünneplő epikus válogatáson jelent meg. Következő: Watergate 25 és remixük Patrice Bäumel Roar című számához.

KID SIMIUS
A spanyolországi Granadában született, jelenleg berlini székhelyű Kid Simius megkerüli a műfaji korlátokat, számtalan stílust felkarol és egyesít. Az elektronikus zenében, az ambientben, a szörf ihlette elektronikában, a baleárokban, a discoban és még sok másban elmélyülő előadó a jó energiát és az emberi kapcsolatot a műfaji címkék fölé helyezi. Mióta a német fővárosba költözött, unortodox beateket készített a Marsimoto csapat tagjaként, remixeket szállított a Parcels vagy Beatsteaks számára, számos sikeres számot adott ki szólóelőadóként a „Jirafa Records” kiadónál.
Olyan fesztiválok színpadain fordult már meg, mint a Melt!, a Fusion, a Berlin Festival és az SXSW, valamint felvezette a WhoMadeWho-t és a Major Lazort is. Nemrég kiadta a Chicken Mango EP-t, melyen közreműködött Gerd Janson és a spanyol indie banda, a Hinds is.
Stúdiómunkája és színpadi fellépései mellett Kidnek van egy népszerű rádióműsora a német állomáson, az Ego FM-en, „Acido Flamenco Rave Club” néven, amely a klubkultúrára összpontosít (eddig vendégei voltak Ellen Allien, Fjaak, Octo Octa, DJ Tennis és a legfrisebb feltörekvő tehetségek)
A rádióban, a stúdióban, úton, vagy egyszerűen csak egy jam vagy freestyle session-ön, Kid Simius a pillanatban és pillanatnak zenél. Nincs megjátszás vagy színlelés, csak tiszta, mély autentikus zeneszeretet annak számos gyönyörű formájában.

Esemény a facebookon

A helyszín