zsüd, Luna (PL)

zsüd, Luna (PL)

zsüd, Luna (PL)
október
21
péntek 20:30
orr stúdió
  • Elektronikus

zsüd

  

Producer, dalszerző, énekes. 

Electro-pop produkciójában szívesen kísérletezik műfaji keresztezésekkel, merít a berlini elektronikus szcéna dallamosabb világából és a drámai cinematic elemekből egyaránt.

REWIRING c. debütáló nagylemeze 2021. márciusában jelent meg.

Szabadidejében az imPro School egyik vezető oktatója.

Facebook: https://www.facebook.com/Zs%C3%BCd-105827924303989/

Instagram: https://www.instagram.com/zsudmusic/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCI3nRzOXOZuu1h_jWtkfzFQ

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0FudzuU6qWqcT7CUbKbVWZ?si=ml1EDGDvSp-y2sf72D4EOA

“It is time to carve her name on the stones of Hungarian electronic music.” Electronic Beats


LUNA (PL)

  

LUNA - énekes, dalszerző. A fiatal alternatív szcéna egyik legérdekesebb figurája. Arculata és kozmikus kreativitása rendkívül koherens egésszé válik, érdekes zenei keveréket adva. Az első lengyel nőként és a 35 fiatal énekes egyikeként meghívást kapott a Spotify Equal nőknek szóló kampányába, arculatát pedig a híres New York Time Square-en mutatták be. Korábbi színpadi és színházi tapasztalatai, valamint rendkívüli érzékenysége felszabadítja művészi potenciálját, lehetővé téve számára, hogy tudatosan alkothassa magát.

2021 novemberében kiadta első EP-jét „Caught in the night” címmel, amelyet a közönség nagyra értékelt, és „Fade” című kislemeze 14 nemzetközi Spotify New Music Friday lejátszási listáján jelent meg világszerte. 2022 áprilisában jelent meg első lengyel albuma, a „Nocne zmory”. „Ez egy olyan album, aminek az egész időmet szenteltem, a fejem tele van gondolatokkal, a lelkem és a szívem, ami egyre hevesebben dobog. Ez az egész világom. Benne van benne, hogy mi ámulatba ejt és ami megrémít." - vallja be LUNA.

Jól érzi magát a nagy fesztiválszínpadon (például Open'er vagy Pol'n'Rock Fesztivál), valamint a füstös klubokban. Nemrég támogatta Eivørt lengyelországi koncertjei előtt, és saját koncertjeit adta elő a legnagyobb lengyel városokban.

Luna 21 éves, bölcsészettudományi tanulmányokat folytat a Varsói Egyetemen. Hegedül és zongorázik, ír és komponál. A művészet, a filozófia és a ruházat a játszótere, de a legjobban az asztrológiát élvezi. A maga módján él, törődik a Földanyával, és a lehető legtöbb energiát a háttérben lévő jótékony Holdból meríti. Az esetleges hiányosságokat kávéval pótolja. Imádja a könyveket, Nick Cave-et és Bjorkot.

A Liveurope concert: the first pan-European initiative supporting concert venues in their efforts to promote emerging European artists. Liveurope is co-funded by the Creative Europe programme of the European Union.

  

Galéria

A helyszín

orr stúdió
European talents on the horizon

Amióta először kinyitotta kapuit az A38 Hajó, az a célunk, hogy feltörekvő előadóknak biztosítsunk bemutatkozási lehetőséget. Játszott nálunk rengeteg magyar és...

Electrosessions