Nunki Bay Starship, Zouj (DE)

Nunki Bay Starship, Zouj (DE)

Nunki Bay Starship, Zouj (DE)
október
19
szerda 20:30
orr stúdió

Nunki Bay Starship, Zouj (DE)

  • Elektronikus
  • Pop

Nunki Bay Starship

A Nunki Bay Starship legénysége ismerős lehet a nagyközönségnek népszerű, hazai zenekarokból. Ebben a projektben egyesítik zenei tehetségüket és inspirációjukat, létrehozva ezzel saját, különleges univerzumukat. Stílusukat “audiovisual wormhole”, avagy audiovizuális féregjáratként határozzák meg - zenéjük a pop, a neosoul, a jazz elemeivel
operál, pszichedelikus és r&b ízekkel fűszerezve. Első albumukat 2019 -ben adták ki, lehetőségük volt nagy budapesti klubokban játszani, országszerte turnézni és fesztiválokon fellépni. 2020-as tagcseréjük után több, mint készek meghódítani a világot, sőt a világűrt is 2021-ben megjelent új albumukkal, a From a Proper Distance-szel. Ez az anyag új, mletisztultabb zenei irányt mutat, és olyan problémákat, ideológiákat vesz górcső alá, melyeket szeretünk a szőnyeg alá söpörni a mindennapi életünkben.

  

Zouj (DE)

“Futurisztikus, szürreális és szintetikus poszt-hyperpop!” (NME)

Adam Abdelkader Lenox, a.k.a. ZOUJ egy berlinben élő és dolgozó francia-marokkói-amerikai merész zenész. Küldetése, hogy felfedezze és fejlessze, hogyan hangozhat a modern pop.

A ZOUJ sokkal több, mint egy zenei projekt. Lenox zenészek, fotósok, rendezők, animátorok, játékkészítők és grafikusok egyre növekvő hálózatával dolgozik együtt, hogy megteremtse a hangok, vizuális elemek, szimbólumok, ruhák és mozdulatok szintézisét.

  
Esemény a facebookon

A helyszín

orr stúdió
Liveurope 2022/2023

A Liveurope új páneurópai könnyűzenei együttműködés, amely az Európai Unió Kreatív Európa programja támogatásával és tizennégy európai klub, kulturális intézmén...