Zoltán Erika

Zoltán Erika

Zoltán Erika
november
12
hétfő 13:00
Koncertterem

Zoltán Erika

  • Pop

Vámos Zsolt gitáros: zeneszerző, aki a 80-as évek végétől több hazai és külföldi sztár-zenekarban megfordult, többéig között 1988-tól az akkori zenekarom gitárosaként rengeteg időt töltöttünk a színpadon. Számtalan hazai lemezen közreműködött és jelenleg neves magyar és külföldi sztárokkal koncertezik, a poptól a rock zenén át a blues műfajokig szinte minden műfajban hallhatjuk gitárjátékát és dalait.

Jakab György, zeneszező, zenész: A Neotonos  Jakab György fia, aki 16 évesen nálam kezdte pályafutását. Azóta rengeteg lemezen szerepelt mint zeneszerző, hangszerelő. Számtalan slágerrel és aranylemezzel a háta mögött, hosszú kihagyás után újra a zenekaromban tudhatom a billentytűk mögött.

Tiba Sándor, dobos 1972-ben született Debrecenben.  15 évesen, autodidaktaként kezdett dobolni.1990-ben egyik alapító tanára lett a debreceni Rock Suli-nak ahol most már a valamikori növendékei tanítanak. 18 évesen felvették a Liszt Ferenc  Zeneművészeti Főiskolára.Ettől kezdve számtalan jazz formációban játszott,akikkel  sok magyar és külföldi jazzfesztiválon és versenyen szép eredményeket értek el.

1996-tól Koncz Zsuzsa zenekarának állandó tagja. Közel 5 évet dolgozott a Cotton Club Singers-el. Aztán 2000-től 5 éven át  a Ghymes zenekarral, akiknek 2  platinalemezük lett, és számtalan szakmai díjat nyertek el. A Jazzpession zenekarral 2004-ben Emerton díjasok lettek mint az év jazz zenekara,  a Bukaresti Jazzfesztivál "az év külföldi Jazzkoncertje" Díjával egyetemben.

Az utóbbi tíz évben számtalan produkcióban, zenekarban, és szólista mögött tűnt fel, több mint 50 lemezen működött közre. Ebből  5 arany és 4 platina lemez lett.

2017 óta Zoltán Erika zenekarának állandó tagja.

Esemény a facebookon

A helyszín