Balkan Party: Željko Bebek

Balkan Party: Željko Bebek

Balkan Party: Željko Bebek
június
16
szombat 22:30
Koncertterem

Balkan Party: Željko Bebek

  • Pop
  • Világzene, Népzene

Az ex-jugoszláv térség egyik legnagyobb zenei legendája, Željko Bebek, a Bijelo Dugme egykori frontembere tér vissza a hajóra a Balkan Party keretében.

Esemény a facebookon

Željko Bebek koncert és Balkán Party (HR)

Bebek, a legendás szarajevói Bijelo Dugme együttes frontembere, énekese volt 10 évig, Jugoszláviában nemzeti szimbólummá vált. Nemzetiségi származástól függetlenül tömegek rajongtak és rajongnak ma is értük. A világ legkülönbözőbb részén koncerteztek, viszont ma már külön utakon járnak, így Bebeknek is számos szóló lemeze jelent meg. A Jugo Bulira a régi dalait hozza el ("Laku noć svirači“, "Oprosti mi što te volim”, Selma”, "Tako ti je, mala moja, kad ljubi Bosanac”, "Na zadnjem sjedištu mog auta", "Bitanga i princeza”, "Ipak poželim neko pismo” és a többi nagy slágert), illetve felcsendül már pár újabb is (amivel a horvátországi top listák élén van folyamatosan), torkaszakadtából énekeli majd mindenki őket, a hajó pedig velünk együtt fog táncolni a Duna vízén:)

A koncert után sem megyünk haza, a tetőteraszon DJ Macsity pörgeti majd a korongokat, így ismét együtt táncolva élvezhetjük a hajnali napfelkeltét. Vacsorázni és reggelizni is kell: a Balkan Grilll pljeskavicai tartják majd bennünk a lelket.

">

Galériák

  • Željko Bebek koncert és Balkán Party
    4
  • Balkán party - Željko Bebek koncert

    2014. június 21.

    13

A helyszín