Žagar – Eastern Sugar 15: album-újrajátszó koncert

Žagar – Eastern Sugar 15: album-újrajátszó koncert

Žagar – Eastern Sugar 15: album-újrajátszó koncert
szeptember
28
szombat 20:00
Koncertterem

Žagar – Eastern Sugar 15: album-újrajátszó koncert

 • Elektronikus
 • Pop

Úgy nézhetjük végig a Szezont a koncerten, hogy nem látjuk, csak halljuk. Ahogy az elsőtől az utolsóig elhangzik róla minden dal, együtt ugrunk  képzelt fejest a 2004-es Balatonba.

Esemény a facebookon

Galéria

Žagar

Tizenöt év telt el Török Ferenc Szezon című filmje és soundtrackje, az  Eastern Sugar megjelenése óta. A Žagar ekkor mutatta meg először, milyen  mértékben képes megújulni két lemez között: az Eastern Sugar 2004-ben  hatalmas meglepetés volt a 2002-es debütalbum, a Local Broadcast  világához képest. Egyedi íven vonul végig rajta az eklektika: a címadója  pop-rock sláger, szerepel rajta “tipikusan Žagaros” űrjazz (Miss  Balaton) és nyári lounge (Just For Fun), de találunk rajta indie popos  blues utazást (Where an other Sun Shines) és pattogós breakbetet (Party  Animals) is – és még nem is említettük az összes dalt.

Ezt az egy  percet sem öregedett világot idézi meg az A38 Hajón Zságer Balázs  zenekara szeptember 28-án, a 15. Újbuda Jazzfesztivál keretében. Úgy  nézhetjük végig a Szezont a koncerten, hogy nem látjuk, csak halljuk.  Ahogy az elsőtől az utolsóig elhangzik róla minden dal, együtt ugrunk  képzelt fejest a 2004-es Balatonba.

Vendégek: Kutzora Edina, Ligeti György.

  

  

  

Linkek

Galériák

 • Žagar
  4
 • Zagar

  2017. december 2.

  18
 • A38 születésnap: Žagar feat. Underground Divas - CWFI album replay, Gods (AT)

  2017. április 30.

  29
 • Žagar évzáró koncert

  2015. december 28.

  20
 • Žagar

  2012. április 23.

  24

A helyszín

15. Újbuda Jazzfesztivál

Budapest XI. kerülete, azaz Újbuda két fontos kulturális központja, az A38 Hajó és a MU Színház idén tizenötödik alkalommal rendezi meg az Újbuda Jazz Fesztivál...