Ya Ou és Békefi Viki

Ya Ou és Békefi Viki

Ya Ou és Békefi Viki
április
11
hétfő 12:00
Koncertterem

Ya Ou és Békefi Viki

  • Pop

Az elbűvölő személyiséggel és csodálatos hanggal megáldott színész-énekesnő Békefi Viki és a sármos előadó, Ya Ou, a 2019-ben a Sztárban Sztár leszek! produkciójában talált egymásra és egycsapásra szerelem szövődött köztük. A páros a magánéletben és a zenében is fantasztikus egységet alkot. Közös alkotómunkájuk a karantén időszakában kezdődött, amikor számos egyveleget készítettek különböző izgalmas témákban. Ilyen volt az #maradjotthon és az #élet mashup, valamint a Disney és a #szerelem medley, melyeket imádtak a rajongók, és általuk többszázezres nézettségre tettek szert.

Első saját közösük az „Egész évben ölelnélek ”egy imádnivaló, szerelmes, karácsonyi dal lett, ami azonnal meghitt, ünnepi hangulatba hoz mindenkit.

2021-ben sem tétlenkedtek, és egy igazán vérpezsdítő felvétellel jelentkezett a sokoldalú szerelmespár. A „TŰZ” című felvételen  szenvedélyesebb oldalukat mutatják meg, az év végén megjelent "Szembeszél" pedig betekintést enged a párkapcsolatuk gyengéd és küzdelmes pillanataiba. 

Ya Ou és Viki koncertjein - ahol a dalok akusztikus hangszerelésben csendülnek fel - teljességgel elvarázsolják a közönségét.

Esemény a facebookon

A helyszín