A38 Pesti Est 25 Tetőterasz

UVCT - Wondawulf, Jumodaddy, Cashtag, SirMark, Half Shark

Budapest három legőrültebb, legzseniálisabb és legelvetemültebb basszus DJ-je mutatja meg kedvenc house felvételeit ezen a kiváló party estén. Ott a helyed! 

 

Wondawulf

A budapesti Wondawulf DJ-ként és producerként tevékenykedik. A house-tól a trap-ig, a hip hop-tól a dubstep-ig, a moombahton-tól a drum & bass-ig és ezeken jóval túl terjed zenei éreklődése, aminek spektrumát egyszerűen csak „jövőzeneként” írja le.

Kortárs elektronika, innováció és kreatívitás: ez a hármas jelszó, aminek szellemében rendszeres klubesteket tart, lép fel az Univercity vagy a Future Music sorozatokban. A saját szervezésű partik mellett megszokott fellépője a hazai fesztiváloknak és bass music buliknak egyaránt.

Zenélt már együtt a mai elektronikus zene elismert előadóival, mint  Skrillex, Foreign Beggars, Knife Party, Benga, Flux Pavillion, Skism, Bar 9, 16 Bit, Caspa, Funtcase, Cutline, High Rankin, Bare Noize, Jakes, Cookie Monsta,  Crissy Criss, Borgore, Drumsouns & Bassline Smith, Calvertron, Crookers, Culprate, Pegboard Nerds, Dada Life, Dimitry Vegas & Like Mike,  Miles Dyson, Munchi, Heartbreak, csak hogy egy pár nevet említsünk. 
 

JumoDaddy

JumoDaddy, az Irie Maffia és Kelemen Kabátban zenekarok billentyűs-dalszerzőjeként ismert Horváth Gáspár elektronikus zenei alteregója. Több mint tíz éves színpadi rutinnal a háta mögött, az ország egyik legsokoldalúbb dj-producere, aki stiláris megkötöttségek nélkül mozog az basszus zene, a pop és a legújabb EDM mozgalom zenei világa között. Havi rendszerességű progresszív elektronikus zenei klubestet vezet UVCT néven és In Medias Bass néven minden pénteken este 22:00 órától a Petőfi Rádióban beszélgetős DJ műsorral jelentkezik.

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.