Whizz-Bang, Ed Philips and the Memphis Patrol

Whizz-Bang, Ed Philips and the Memphis Patrol

Whizz-Bang, Ed Philips and the Memphis Patrol
december
8
vasárnap 20:00
Koncertterem

Whizz-Bang, Ed Philips and the Memphis Patrol

  • Rock

Száz év telt el a szesztilalom óta, de a kor hangulata most újra megjelenik december 8-án a Whizz-Bang és az Ed Philips and the Memphis Patrol közös koncertjén az A38 hajón! Ha szeretnéd egy estére megtapasztalni, milyen lehetett a ’20-as évek Amerikájában egy zenés klubban szórakozni, ott a helyed!

A Whizz-Bang a swing zenét és a rockabilly műfajt házasította össze pörgős, dinamikus zenéjében, a koncerten saját számaik mellett Brian Setzer feldolgozások és örökzöld slágerek is felcsendülnek – csak bírják a tempót a lábak!

A koncert másik főszereplője, az Európa-szerte rendkívül népszerű budapesti Ed Philips and the Memphis Patrol hatalmas energiával és egyedülálló imázzsal eleveníti fel Elvis Presley mindenki által ismert slágereit, mint például Jailhouse Rock, Ready Teddy, Let yourself go, A Little Less Conversation, Hurt, Frankfort Special vagy a Viva Las Vegas. Az előadások energikus és robbanékony stílusa a rockabilly fénykorát idézi.

Vendégek:

Tátrai Tibor Liszt Ferenc-díjas gitáros, zeneszerző, érdemes művész,
Szűcs Máté nemzetközi hírű magyar brácsaművész, aki amellett, hogy a Berlini Filharmonikusok szólóbrácsása volt évekig, a genfi zeneakadémia (Conservatoire de musique de Genève) tanára is.

  

 

Ed Philips and the Memphis Patrol

Az Európa-szerte rendkívül népszerű budapesti Ed Philips and the Memphis Patrol hatalmas energiával és egyedülálló imázzsal eleveníti fel Elvis Presley mindenki által ismert slágereit, mint például Jailhouse Rock, Ready Teddy, Let yourself go, A Little Less Conversation, Hurt, Frankfort Special vagy a Viva Las Vegas. Az előadások energikus és robbanékony stílusa a rockabilly fénykorát idézi.

A zenekar tagjai:
Ed Philips – ének
Sonny – gitár
Singer – nagybőgő
Little Tommy – dobok

A helyszín