• Rock

A Where Is Cooper zenekar 2012-ben alakult. Az énekesen és a vokalistán kívül, 2 gitáros, egy basszusgitáros és a dobos van állandóan a színpadon. 

A csapat az elmúlt 12 év alatt több európai országban megfordult, a Beasto Blanco (Alice Cooper basszusgitárosának, Chuck Garric-nek valamint lányának, Calico Cooper-nek a zenekara) magyarországi társzenekaraként együtt játszhatott a fent említett nevekkel a School’s Out című dalban.

A zenekar tagjai: Vicky Sunday – Malice ének, Linda Daemon – Zombitch ének, Chris Crispy – szólógitár, Daw DiSanti – gitárok, vokál, Rich Hardoon – basszusgitár, vokál, John Hodor – dob

Az Alice Cooper által teremtett, 55 évnyi zenei örökség legnagyobb gyöngyszemeit, a klasszikus visszatérő slágereket és kétezres évek ritkaságait is igyekszik a csapat változatos összeállításokban interpretálni.

A banda gyakran lép fel a hazai és külföldi tribute-színtér jeles képviselőivel együtt, így a KISS Forever Band, a Dust’n Bones vagy az olasz Eurosmith is gyakori társ a klasszikus hard rock isteneinek megidézésére rendezett szeánszokon. A hazai koncerteken gyakran teszik tiszteletüket a honi zenei színtér jeles alakjai, többek közt Pulius Tibor a Supernemből, Ganxsta Döglégy Zolee, akik a mostani előadáson is társaik lesznek.

Esemény a facebookon

A helyszín