We Bless This Mess (PT), Sallai László

We Bless This Mess (PT), Sallai László

We Bless This Mess (PT), Sallai László
november
30
péntek 20:00
kiállítótér

We Bless This Mess (PT), Sallai László

  • Punk

Első, teljes zenekarral készült albumával tér vissza az A38 Hajóra We Bless This Mess, a portugál gitáros-hegedűs, Nelson Graf Reis produkciója. Az idei Szigeten is bizonyító Nelson és zenekara carpe diem szellemiségben készült, “Awareness Songs and Side Stories” c. lemezét mutatja be az A38 Hajón. A punk-rock és folk/americana műfajokban mozgó srác megkerülhetetlen művészi jelenség: a zene mellett gördeszkázik és tetovál is – bár az utóbbi a homlokáig húzódó tintából első ránézésre is egyértelmű.

A lemez Nelson élethez való hozzállását közvetíti: a punk kultúra eszköztárával mutatja meg, hogy a kevesebb néha több, és meg kell tanulnunk pozitívan hozzáállni az egyetlen élethez, amit kaptunk. “Élünk és lélegzünk. Ezek a legnagyobb ajándékok a világon, élveznünk kell őket” – magyarázza a lemez pofonegyszerűségét és opimizmusát a zenész.

Nelsont visszajáró vendégként köszöntjük az A38 Hajón novemberbem: szólóprodukciójával, és az Ivan & the Parazollal közösen alapított The Melonas-zal is megjárta már a fedélzetet. Ezúttal zenekarával a Kiállítótérben lép fel, ahol az új dalok hangulatához illően barátságos közelségből követhetjük végig a koncertet.

A helyszín

kiállítótér