Tájékoztatónk a kijárási korlátozás feloldásával kapcsolatban itt érhető el.

Vasárnapi Iskola 3 - online fesztivál

Vasárnapi Iskola 3 - online fesztivál

Vasárnapi Iskola 3 - online fesztivál
május
24
vasárnap 09:00
Koncertterem

Vasárnapi Iskola 3 - online fesztivál

Folytatódik nagyszabású online fesztiválsorozatunk, amelyet az A38 Hajó a Hajónapló.ma csapatai indítottak közös szervezésben, amelyben a Kárpát-medence mintegy száz zenei produkcióját juttatja el az érdeklődőkhöz tíz egymást követő vasárnapon. Az alkalmanként tíz bemutatkozó fellépő az A38 Hajón ad koncertet, amelyeket a Hajónapló élőben közvetít a Facebook-oldalára.

A Vasárnapi Iskola bő két hónapon át tart május 10-étől kezdődően. Tíz olyan vasárnappal ajándékozza meg a közönséget, amelyen új szemléletű produkciókkal válik mindennapossá közelünkben az új zenészek, előadók, zenei világok, kísérletek, kezdeményezések bemutatkozása. Az online fesztivál koncertfelvételei a live streamek lezajlása után a Hajónapló YouTube-csatornáján lesznek elérhetők.

Harmadik alkalommal, május 24-én 10.30-tól óránként mutatkozik majd be tíz zenekar, név szerint: Vándorforrás, Touch Me Not, Holychicks, Jumping Matt & His Combo, Kispárna mesezenekar, Indigo Theory, Audioshake zenekar, Aranykapu zenekar, Jazzpresszó quartett és a  Fehér Holló.

Kövesd a streameket a Hajónapló Facebook oldalán!

További infó itt!


A helyszín