Tsar B (BE)

Tsar B (BE)

Tsar B (BE)
november
23
péntek 20:00
kiállítótér

Tsar B (BE)

  • Pop

Először érkezik Budapestre Tsar B, az eklektikus, progresszív r'n'b-ben utazó belga énekesnő. A projekt mögött rejlő Justine Bourgeus fő inspirációi a barokk művészet, és a ’90-es évek női frontolású R&B produkciói. Home stúdiójából táplált munkássága Björk, Grimes és Rihanna dalaiból is merít, melynek elegye új egységet szül: dalaival elnyerte a Billboard, a Fader, az NME és a BBC Radio 1 tetszését is, a 15 milliós stream-lejátszási mutatói pedig önmagukért beszélnek. A zeneszakma és a rajongók mellett világszinten több táncközösséget is az ujja köré font: több mint ezer koreográfia született eddig Tsar B dalaira.

Jövője már az indulásnál fényesnek bizonyul: eddigi eredményei alapján is joggal pályázik a következő nagy art pop domina címére, pedig debütalbuma csak október 12-én érkezik. Akihez ez eljut és élőben is szeretné élvezni, képtelen lesz egy helyben állni Justine november 23-i bemutatkozásán az A38 Hajó Kiállítóterében, amit a show hangulatához illeszkedve állójeggyel élvezhetnek a látogatók.   

Galéria

A helyszín

kiállítótér
Liveurope

A Liveurope új páneurópai könnyűzenei együttműködés, amely az Európai Unió Kreatív Európa programja támogatásával és tizennégy európai klub, kulturális intézmén...