A38 Pesti Est 25 Tetőterasz

Trillion, Sonya

Áron Apey Andrásék új kvartettje, a Trillion iszonyatosan friss, üde számokat és tömény, felszabadító energiát zúdít boldog hallgatóságára ezen a remek estén, melyet a Sonya vezet majd fel. 

A koncert az NKA támogatásával valósult meg.

Trillion

Az eredetileg egyszeri alkalomra összeállt Trillion tagjai olyan fajsúlyos bandákból lehetnek ismerősek, mint az Apey & The Pea, a Grand Mexican Warlock, a Shell Beach, az ék vagy éppen a Jazzékiel. Ezidáig egyetlen, ám annál nagyszerűbb lemezük, a Dreaming Black 2015 tavaszán jelent meg, mely teljes hosszában elérhető a zenekar Bandcamp oldalán.

SONYA

A korábban metálzenekarokban gitározó, aztán alkalminak szánt szólóprojektjével váratlan sikert arató Korbucz Sonya már jó ideje zenekarrá bővítette SONYA elnevezésű produkcióját. A saját meghatározása szerint "posztrockot" játszó, specialitásként két dobossal felálló együttes a Kitchenfloor című dalával és az ahhoz készült klippel futott be, aztán Szonyának egy Tears For Fears-feldolgozás a Szimfonik Live-on hozott külön hírnevet.

Az együttes első EP-je Celine Gibassier címmel jelent meg, illetve nemrég jött ki új videóklipje a Krypta (Tales of Youth) című számhoz.

A zenekar tagjai
Korbucz Sonya: ének, gitár
Somló Pál: gitár
Dexter: basszusgitár
Radics Gábor: dob, billentyűsök
Dobos Lajos: dob

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.