Tribali (MT), DaWhy

Utazás, tánc, erős színek, meditáció, új világok, mediterrán ízek, sodró  hangulatok - ezek és még sok más  zenei elem köti össze a Hajóra visszatérő nagyszerű máltai Tribali együttest és a hazai DaWhy formációt. Utazzunk nagyot együtt!

Tribali (MT)

Fieszta. Ünnep. Örömzenélés. Együttlét. A máltai Tribali zenekar igazi nagymestere a crossover műfajnak, amelybe megannyi stílust a rock-tól a folklóron át a pszichedélikus mediatatív zenéig belepakol, hogy célját, a rendkívüli szellemi utazást, békét és katarzist elérje.

A számos európai turnéján megannyi rajongót és követőt magának szerzett zenekar jótékonysági közösségi tevékenységéről is híres, doboktatási tanfolyamain gyerekek százai élik át a szabadság és a kreativitás csodálatos élményét.

Ezen az estén különleges multimédia műsorral lének fel és utaztatnak az égbe a máltai Tribali kiváló zenészei.

Felállás:
Antoine - dob, sampler, szájharmonika, ének
Peter Paul - djembe, műanyag gitár, ének
Eliza - ének
Adriano - basszusgitár
Jean Pierre - elektromos gitár és szitár
Nikki - didgeridoo, morchunga és ének

DaWhy

A kilenctagú DaWhy formáció gazdag zenei világát kelet- és középeurópai gyökereik határozzák meg, jóllehet találni benne számos ízt abból a kulturális és zenei keveredésből, amely a régióra s Magyarországra jellemző.

Így amit végül hallunk, egy tömény, erős, sodró, magával ragadó öttagú fúvós-szekció, egy elbűvölő énekesnő, valamint a világzene és a rock olyan különös keveréke, amelyben a tánc, a felszabadulás, az utazás, a szórakozás és a humor is fontos szerepet játszik.

A DaWhy zenedi műsorán egyéni ízű feldolgozások is szerepelnek, találunk közöttük Prodigy, Astor Piazzolla, Rammstein számokat, szerb turbó-folkot és magyar népzenét, Benny Benassy-t, Mory Kante-t és még sokminden mást. 

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.