Tpsrprt, Lysistrata (FR)

Tpsrprt, Lysistrata (FR)

Tpsrprt, Lysistrata (FR)
június
26
szerda 20:00
Tetőterasz

Tpsrprt, Lysistrata (FR)

A TPSRPRT nem várja el, hogy megértsék vagy megjegyezzék, mert saját magukat sem értik. A rítusaik ritmusokon és zajokon alapulnak. Kisérletezés, zúzás, no bullshit.
Minden hangnak oka van, de nem célja. Összetevőiben punkot tartalmaz. Pszichedelikus élményt okozhat. Minőségét megőrzi. arnold : kütyük, david: gitár, sanya: dob.

Facebook: https://www.facebook.com/Tpsrprt-930279867051586/

Aki azt mondta, hogy a rock halott, az még nem hallotta a Lysistrata-t, a Nyugati partról származó fiatal bandát. Itt persze nem Kaliforniáról beszélünk, hanem Charente-Maritime-ról, a Franciaország nyugati partján fekvő régióról, ahol ez a háromtagú zenekar 2013-ban alakult. Nézd meg a Facebook oldalukat, amelyen majd nagy valószínűséggel többet nevetsz, mint a tények elolvasásán. A kapcsolattartó részben olyan telefonszámot adnak, amely a nemzeti munkanélküliségi ügynökséghez tartozik. A zenekar tagjai egy francia politikus és egy korábbi TV-házigazda listáját humorosan felsorolják, akik nyilvánvalóan nem szerepelnek a zenekarban. Facebook: https://www.facebook.com/lysistratatheband/

Galéria

A helyszín